120 dies.

IMG_8794

120 dies  són els que queden per a les properes eleccions municipals. I ahir, els i les socialistes calijons vam celebrar l’Assemblea Extraordinària on vam elegir a Ernestina Borràs per a que, per segona vegada, encapçalo la candidatura del PSPV a les eleccions municipals.

IMG_8787

Pareix mentira, però ja han passat 4 anys des de que vam realitzar el mateix procés. I si, ahir, mentre es feia el recompte (un candidat nominal, equival a una votació amb urna) sentia els mateixos nervis que qualsevol nit electoral. I sabent que el resultat d’anit era una victoria assegurada: Unanimitat dels militants del PSPV i de JSPV.

Amb aquesta elecció els socialistes tornem a posar els fonaments, no per a construir res nou, si no per a construir un projecte que siga germà del que s’ha desenvolupat aquestos 4 anys pels companys i companyes socialistes a l’Ajuntament i que ajudo a complentar tot el que s’ha fet aquesta legislatura. Corregir les errades i  seguir treballant des de l’honestitat i l’humiltat pels nostres veïns i el nostre poble.

IMG_8804

Deja un comentario