Sobre mi

Aquesta és la primera finestra que vaig obrir a les xarxes socials. Abans de que el facebook i el  twitter arriberen a les nostres vides, aquest blog ja estava en funcionament.

Sóc una persona que estima el meu poble, Càlig, al País Valencià. El millor poble del món!

Em considero una persona compromesa amb uns ideals clars i també una persona implicada, m’agrada poder col·laborar per a traure projectes cap al davant. Sóc socialista per convicció i amb arrels familiars socialistes que m’han ensenyat que el respecte i el treball per al bé comú són dos dels pilars fonamentals per a que una societat avanço.

Vaig estudiar a la Universitat Jaume I on vaig ser membre-fundadora de l’Associació d’Estudiants Campus Jove, sent secretària del Consell de l’Estudiantat i Portaveu Adjunta. També vaig ser membre del Consell de Govern, del Claustre i de diverses comissions. Puc afirmar que aquestos anys dedicats al món representatiu de l’estudiantat em van servir per aprendre molt.  Ajudar a la gent a solucionar els seus problemes i les seues inquietuds. Aprendre a negociar. Aprendre a gestionar. Aprendre a escoltar. En definitiva, aprendre.

He sigut militant de Joves Socialistes del País Valencià fins que l’edat m’ha fet “jubilar-me”.

A Joves Socialistes del País Valencià vaig formar part de dos Comissions Executives Nacionals, a la primera vaig ser la secretària de Moviments Socials i després, vicesecretària general segona.

A Joves Socialistes d’Espanya he ocupat diversos càrrecs: membre de la Mesa del Comitè Federal i Presidenta del Comitè Federal de Garanties.

Gràcies a JSE, el 27 de juny de 2009 vaig ser elegida per formar part de la Comissió Permanent del Consell de la Joventut d’Espanya (JSE) sent responsable de la Comissió de Relacions Internacionals. Al juliol de 2010 i fins juliols de 2012 vaig ser reelegida per a la nova Comissió Permanent sent la responsable de finances i coordinadora interna.

Milito al PSPV-PSOE des dels 18 anys. A l’abril de 2008 vaig ser elegida secretària General de la meua agrupació local. Al 2011 vaig ser reelegida per al mateix càrrec també per unanimitat.

Al novembre de 2008 vaig entrar a  formar part de la primera Comissió Executiva de la província de Castelló, i estic adscrita a les àrees de cohesió i desenvolupament rural que dirigeix la companya Ana Besalduch, i a l’àrea de Modernització i Acció electoral amb el company Ernest Blanch.

Actualment formo part de la Comissió Executiva provincial sent la secretària d’implantació territorial i militància.

Fent pròpies les paraules de Pablo Iglesias, dic que sóc socialista no per a estimar en silenci les meves idees ni per a recrear-me amb la seua grandesa i amb l’esperit de justícia que les anima sinó per a dur-les a qualsevol lloc.

 

Si vols comentar-me alguna cosa o fer-me alguna suggerència o fer-me alguna pregunta.

Ho pots fer-ho a:

ruthsanzmonroig@gmail.com

13 pensamientos en “Sobre mi

  1. ha sido fácil encontrar el blog, te he conocido un poco más, y a pesar de que nada de mi pasado ni mi familia se parece a la tuya, el sentimiento socialista te puedo asegurar sí que es compartido, porque la mayoría de veces nos dá más tristezas que alegrías, perdemos cosas y a personas en defensa de esto en lo que creémos y en lo que sentimos, que se define «ser socialista», reconforta encontrar gente que comparte un ideal que está por encima de muchas otras cosas y más en estos tiempos de vorágine ideológica. Enhorabuena por el blog y ens veurem pronte! no sé si lo habré escrito bien, pero dicen que la intención es lo que cuenta.

  2. jo crec que esta bé fet però hi sobren algunes chuminades i

    hi falten algunes coses més importants com fotografies de edificis

    més importants.Com l’edifici de l’ensenyança,el col·legi;un gran

    monument,la dona calitjona,i poques coses més.

    • Hola, no se tampoc a que et refereixes quant dius aixó. No se on falta alguna cosa. Quins edificis més importants. No t’entenc, la veritat.

      Salutacions i gràcies per visitar el bloc i deixar un comentari.

  3. quine llastimne no aver pogut astar a calig per les festes
    fa mase temps que no vinç
    aspereume l any qui ve
    bones festes pa tots
    lluis

    • Hola Pepe,

      El temps ho dirà. Si no guanya el PSOE a les pròximes eleccions treballarem per a que ens dono la gent un altra vegada la confiança al 2016.

      I si tot el que has de dir de mi es el que has dit, pues ale, ja ho has dit tot. Jo estic molt tranquil·la en la feina que faig i en lo que he aconseguit amb el meu esforç.

      Salut,

  4. Buenos días, soy un estudiante de periodismo de la Universitat de València. Estoy realizando un reportaje sobre el declive del PSPV en la Comunitat Valenciana como proyecto de final de carrera. La recolección de fuentes dispares y conocedoras del partido es fundamental para este trabajo, me gustaría saber si usted podría colaborar en alguna pequeña entrevista, bien personalmente, bien a través de un e-mail en caso de que tenga la agenda muy apretada.

    Muchas gracias,

    Joseph Mercier

  5. Hola,
    Somos un proyecto social de nueva creación: El Trastero Solidario (para ver video: http://www.youtube.com/watch?v=RsTL9BKwO1w).
    Se trata de una web donde las personas pueden regalar cosas que ya no necesitan a otras que las podrían usar.
    Necesitamos que votéis nuestra iniciativa en: http://www.viverovivesoy.com/ver-proyectos-vivero-vivesoy/190/el-trastero-solidario
    El voto es gratuito y sólo requiere medio minuto de vuestro tiempo. También podéis apadrinar nuestro proyecto (es gratis!) en el mismo link!
    Cuantos más votos y padrinos consigamos, más oportunidades tendremos de crecer y ayudar en tiempos difíciles.
    Gracias!

  6. Hola,

    Somos un proyecto social de nueva creación: El Trastero Solidario
    (para ver video: http://www.youtube.com/watch?v=RsTL9BKwO1w).

    Se trata de una web donde las personas pueden regalar cosas que ya no necesitan a otras que las podrían usar.

    Necesitamos que personas altruistas voten y/o apadrinen nuestra
    iniciativa en: http://www.viverovivesoy.com/ver-proyectos-vivero-vivesoy/190/el-trastero-solidario

    El voto es gratuito y sólo requiere medio minuto. También puedes
    apadrinar nuestro proyecto (es gratis) en el mismo link!

    Cuantos más votos y padrinos consigamos, más oportunidades tendremos
    de crecer y ayudar en tiempos difíciles.

    Gracias!

Deja un comentario