Setmana 13

Ja és dissabte. Arriba el respir setmanal que necessitem després d’una intensa setmana. Però no ens enganyem. El cap de setmana és sinònim de més feina, de fer les coses pendents de la setmana.

Almenys avui no tenim pluja. Maleïda pluja que s’ha emportat vides per davant. Però fa vent i, tinc una amiga, a la que no li senta massa bé tant de vent. Senyor Vent, vosté no ens aporta massa, no el convidem al nostre dia a dia.

Bé, aquesta setmana hem sentit parlar tots d’avions. Massa imatges de la tragèdia. No ens feia falta vore els semblants dels familiars per a poder imaginar-mos  lo mal que ho deuen estar passant. I tampoc tantes imatges del lloc de l’accident. Ho veiem nosaltres però també els familiars. Estan i, de sobte, ja no estan. Molt injusta és la vida! Ho penso i em dic: massa vegades ho és!

Mentre, el PP aprova l’anomenada «Ley Mordaza», (podeu llegir l’opinió del PSOE aquí) prompte no podrem ni protestar dintre de casa nostra.

A la meua feina es medeix tot amb setmanes: aquesta comanda estarà la setmana 20, aquest material arribarà la 15,… i així en tot.

En fi, jo no sóc supersticiosa, però aquesta és la setmana 13. En el meu cap, donant voltes, la setmana 21.

Deja un comentario