Más de lo mismo

1 de gener: el President de la Generalitat, Alberto Fabra (no confundir en Carlos Fabra, ex-president de la Diputació de Castelló) ha fet el seu discurs d’any nou per Canal 9.

He de reconèixer que si no haguera sigut pel twitter (beneït ell) no m’hagués assabentat de que avui era el discurs.

Però puc dir que, per a mi, ha sigut “más de lo mismo” .

Fabra ens ha dit que pagarà el deute i es garantitzaran els serveis públics. I jo penso que amb la “hipoteca” de 84.200 milions d’euros que té la Generalitat com pensa pagar tots els seus deutes? Si el Fons de Liquiditat Autonòmica no suposa ni el 10% d’aquest d’aquesta hipoteca.

Pagar el deute? A tots? Se n’enrecordarà dels Ajuntaments, on la gran majoria estan assumint serveis bàsics per oferir-los als seus conciutadans perquè la Generalitat Valenciana ha retallat aquests serveis?

Després ha destacat que la seua prioritat és la creació de llocs de treball. I jo pregunto que amb quina legitimitat afirma que crearà llocs de treballs si fa només uns pocs dies vam saber que s’han perdut 192 milions d’euros de la UE per a fomentar l’ocupació?

També s’ha vanagloriat que per tercer més consecutiu l’atur ha baixat a la Generalitat Valenciana. Deu ser conscient del treball temporal per a la campanya de Nadal i també per a les campanyes de recollida de mandarines i taronges?

També hi ha que destacar la dada de creació de 30 empreses al dia entre gener i octubre. I llavors em ve al cap si el President Fabra és conscient dels impagaments que el seu Govern manté amb els emprenedors.

Personalment crec que avui el President de la Generalitat ens ha pres el pèl a tots aquells, valencianes i valencians, que en situació d’atur estem buscant un lloc de treball i no l’estem trobant.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s