Pensar en veu alta.

Estem en època congressual a l’organització. Aquesta no és cap novetat. La convocatòria i celebració del Congrés Federal del PSOE enceta un seguit d’assemblees i congressos. Aquestos  haurien de servir per a redefinir el nostre posicionament polític, revisar allò que no s’està fent bé i una vegada acabats, deixar de parlar de nosaltres mirant-se el melic i parlar d’un nosaltres (perquè som part d’ella) mirant a la societat.

Crisi.

Ja està bé de donar la culpa de tot els nostres mals (com a organització) a la crisi.

La crisi és culpable de que les famílies no arriben a final de mes, és culpable de que la xifra d’aturats cada vegada creixca més, que avui 2 de març hi ha 116.269 aturats més que fa un mes i ara si que arribem als vora 5 milions de parats.  Aquesta si que és una mala notícia. Sempre que l’atur puja és una mala notícia. I alguns es vanaglorien que en tal sols uns mesos han fet més canvis que el PSOE els últims 8 anys de govern. I presenten una reforma laboral que només provoca més atur, perquè només fent ajusts no sortim de la crisi, fa falta compaginar-lo amb estímuls al creixement.

A la pèrdua de nombroses alcaldies, autonomies i el govern central ha afectat la crisi, per suposat, però també afectaven altres factors. I hem de fer una reflexió profunda a la interna per a donar respostes a l’externa.

La societat ens ho demanda i nosaltres hem de donar-li solucions.

La política i la corrupció

Ho dic massa vegades i igual em faig un poc la pesada, però si estic en política és per ajudar a la societat a millorar. Si no creies que des de la política és vetla per la millora de la nostra societat, no estaria. Si no creies que des de la política és vetla per la millora de les nostres institucions, jo no estaria.

La política és gestió, és bona gestió. I si algú no la fa hi ha que denunciar-ho, però només amb la denúncia, com a organització, no es va a cap lloc. Denunciar es fer-li un foto de la mala gestió que fa el contrincant però si no expliquem com ho gestionariem nosaltres no anem a cap lloc.

Penso, i espero, que aquesta manera de pensar que tinc jo siga el de més gent de la meua organització.

PSPV

Ahir ens despertàvem amb la notícia de que alguns companys i companyes diputats autonòmics presentaven un manifest on defensaven la lluita contra la corrupció per a derrocar al PP. I jo us dic una cosa. En això estic totalment d’acord amb vosaltres. Però tinc que estar en desacord en la utilització de la institució per a fer defensa del qui actualment és el nostre secretari general i el que es presenta per a la reelecció.

Només denunciant la falta d’ètica i d’escrúpols del  Partit Popular no hi ha prou. Hem de treballar tothom, els càrrecs públics, els càrrecs orgànics, la militància i els nostres simpatitzants per a fer un front comú. Davant cada denúncia per una irregularitat davant d’un jutge, hem de fer dos propostes a la ciutadania. Això si que és el que esperen la societat dels socialistes. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s