Retornem

Si massa entrades al blog comencen en lo que vaig a possar ara i és alló de…després d’un temps sense actualitzar-lo vaig a tonar-me a possar. Bé, al menys ho intentaré.

Des de l’última entrada fins ara han passat un grapat de coses, que tothom sap. El PP va guanyar les eleccions generals, Mariano Rajoy és el nou president del Govern, es va celebrar el Congrés del PSOE i Alfredo Pérez Rubalcaba es el nostre nou secretari general, guanyant per 22 vots a Carme Chacón,  ens han plantat una reforma laboral infumable, i totes les Comunitats Autònomes han començat a llevar-se la careta.

Avui mateix el President del Govern de Cantàbria (PP) ha anunciat el “cese temporal” de l’activitat del Consell de la Joventut de Cantabria.

Avui mateix (i tb ahir) a la nostra terra, a la Comunitat Valenciana, la Policia ha carregat contra l’estudiantat que s’estava manifestant reclamant una educació pública i de qualitat. No anar a barracons, no anar a classe sense calefacció, no anar a classe sense que hi haja un professor sustitut.

I tot açó es un “suma y sigue”… aeroports sense avions que per a que un avió volo necessita una obra, corredors mediterranis que desapareixen del mediterrani i passen a ser Centrals,..i així un llarg seguit.

Vergonya, cavallers, vergonya!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s