Compromís amb Castelló

Avui els candidats i candidates hem signat aquest manifest!!!!

Els membres de les candidatures del PSPV-PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat per Castelló som conscients de figurar en les llistes no és un tràmit, sinó un veritable compromís amb la ciutadania en general i de manera molt singular amb la  de la circumscripció per la qual ens presentem. Un compromís amb aquesta terra i amb la seva gent, que entenem com una cosa que, sense renunciar als nostres principis, va més enllà de la nostra pertinença a un partit polític.

Tots nosaltres som persones d’aquí, que vivim i volem continuar vivint en aquesta terra, i aspirem a fer d’aquesta un espai sostenible on hi hagi major progrés econòmic, més ocupació, més drets i igualtat d’oportunitats.

Des de la responsabilitat, no exempta d’orgull, per representar la ciutadania d’aquesta província, volem assumir davant la mateixa els següents compromisos:

1 .- Mantenir un esperit reivindicatiu envers Castelló, anteposant a qualsevol interès partidista la defensa dels projectes necessaris per a la nostra província.

2 .- Superar la demagògia i la confrontació a l’hora de defensar els interessos provincials.

3 .- Proposar a la resta de diputats i senadors per Castelló, independentment del partit polític al qual pertanyin, una estratègia conjunta en defensa dels nostres interessos.

4.-Establir una aliança amb la societat de la nostra província, a través dels seus agents econòmics i socials, per dur a les Cambres aquelles iniciatives que contribueixin al progrés econòmic i social d’aquesta.

5 .- Treballar per un futur que garanteixi un desenvolupament econòmic sostenible i una ocupació estable en el conjunt de l’Estat i en particular en la nostra província.

6 .- Impulsar i vigilar el compliment dels compromisos sobre les infraestructures necessàries per convertir la nostra província en un punt estratègic de desenvolupament: AVE, Corredor Mediterrani, CV-10, Nacional 340, A68, etc.

7 .- Defensar les conquestes socials i les llibertats que entre tots ens hem donat. No permetre ni un pas enrere en aquest terreny.

8 .- Treballar per una millora constant del finançament autonòmic i local, i exigir que els recursos transferits per a polítiques socials tinguin efectivament aquest destí.

9 .- Actuar austeritat i amb plena dedicació al càrrec, sense fer ús de la informació o prerrogatives d’aquest en benefici propi o de tercers.

10.-Rendir comptes i mantenir informada puntualment a la ciutadania de la nostra província de l’acompliment del càrrec i de tot allò que pugui resultar del seu interès.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s