Presentació candidatura PSPV Càlig

El proper dijous 28 d’abril l’Agrupació Local de PSPV de Càlig presentarem al nostre poble a les dones i homes que conformem la candidatura de la Partit Socialista per a les eleccions municipals del proper 22 de maig.


Estic acabant de donar-li les últimes voltes a la meua intervenció, però igual hem passa com l’última vegada, que la nit d’abans la vaig refer de dalt a baix, i no és perquè m’agradava menys sino perquè hi ha dies que et ve com una llumeta i et fa escriure el que vols dir.

Ahir feia dos mesos de l’Assemblea on vam votar per unanimitat la candidatura i en aquells moments ja vaig dir que, com a Secretària General de l’Agrupació, estava orgullosa de la candidatura que concorrerà a les eleccions. Són dones i homes compromesos amb un nexe en comú: Càlig, el nostre poble.

I si he de parlar de la nostra candidata que vos podria dir. És Ernestina i durant els últims 4 anys ha sigut la nostra portaveu al nostre Ajuntament.  Sensatesa, il·lusió i ganes de treballar pel nostre poble són 3 qualitats que jo enumero d’ella, però te moltes coses més. Hem sigut companyes a la Comissió Executiva Local i es veritat que durant els últimos dos anys no l’he pogut ajudat tot el que m’haguera agradat, però sempre he estat ahí.

Crec que aquesta candidatura és la millor que el Partit Socialista podia presentar a aquestes eleccions. En breu farem públic el nostre programa electoral, redactat entre totes i tots i pensant en totes i en tots.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s