Pareix que a l’igual que Rajoy, Camps en lloc de donar solucions, emmudeix

Avui surt a la premsa un article on el titular és el següent:

El Servef sólo registra 36 ofertas de trabajo para 575.900 parados de la Comunidad Valenciana.

Com bé diu la noticia escasses 36 ofertes de treball són les que ofereix a la seva pàgina web el Servei Valencià de Treball i Formació. Així és com el Partit Popular vol ajudar a les valencianes i als valencians a trobar treball?

Pareix que a l’igual que Rajoy, Camps en lloc de donar solucions, emmudeix.

El passat 1 de febrer tothom va vore com durant una entrevista a Veo 7 de Rajoy, on s’incloïen preguntes del públic, va ser incapaç de contestar una pregunta d’una xica del públic. La xica va declarar ser votant del PP i li va preguntar per les mesures que posaria en marxa, en el cas que governes, per a lluitar contra l’atur juvenil i recolzar als joves emprenedors.

Als titubejos i balbuceigs mentre buscava la resposta a una pregunta que tot i que sabia que li anaven a fer, i que no sabia contestar va dir que no era capaç de reconèixer la seua pròpia lletra.

Rajoy no entén la seu lletra?

O simplement no tenia, ni te, respostes per a afrontar el que és un dels principals problemes de la nostra societat?

Últimament els dirigents populars només fan que enumerar problemes (ja siguen competència seua o no), però mai, mai, donen una solució.

El PP va demanar al Congrés bonificar amb 1.200 euros a l’any un contracte fins a un màxim de 3 anys quant el Govern ja havia aprovat 1.500 euros a l’any i també va reclamar més serveis d’informació per a l’ocupació quant el Pla E havia creat 1.300 orientadors més.

Uns dies després de l’aprovació de la reforma laboral, que incloïa mesures que significaven limitar la contractació en pràctiques i formació i millorar les condicions laborals dels joves així contractats, el PP va presentar un Pla d’Ocupació Jove que pretenia modificar els contractes en formació,que suposava donar diversos passos enrere pel que fa als canvis aprovats pel govern ja que proposava:

–          Elevar el límit d’edat d’aquest contracte fins als 30 anys.

–          Permetia que es realitzessin aquest tipus de contractes una vegada esgotat el temps màxim de durada d’aquest contracte, perpetuant un contracte de finalitat transitòria

Els índexs d’atur juvenil a Espanya s’han incrementat en un 115% en dos anys. Tres CCAA (Madrid, Comunitat Valencia i la Regió de Múrcia) són les responsables de més del 30% d’aquest increment.

I són precisament aquestes les que més han incrementat la taxa d’atur juvenil. Fins a arribar a duplicar la mitjana nacional en alguns casos.

A pesar d’això, cap Comunitat Autònoma governada pel PP ha elaborat plans d’ocupació jove. Més aviat tot el contrari ja que totes han reduït els pressupostos per a combatre’l.

A la nostra Comunitat s’ha baixat el pressupost per al foment de l’ocupació un 4,5%.

La formació és capital, diu Rajoy, però ells redueixen finançament i beques. A la nostra Comunitat, per ficar un exemple prou sonat, boicotejant el Programa Escola 2.0

Rajoy aconsella als joves que es formen. El Govern dóna facilitats perquè tinguen accés a la millor educació i formació. A pesar de la crisi, els pressupostos per a 2011 destinen 1.430 milions d’euros a les beques (una pujada del 2,6% respecte a l’any passat). La despesa general en educació serà de 2.840,58 milions, enfront dels 1.516 milions de l’últim pressupost d’Aznar i del PP.

El 57% dels alumnes universitaris poden accedir a algun tipus de beca, enfront del menys del 40% que accedien amb el PP.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s