Demagògia i irresponsabilitat

Aquestes són els dues paraules que l’alcalde del meu poble utilitza quan l’oposició, exercint la nostra obligació i el nostre dret, no li votem a favor del que presenta al plenari.

Per a posar-vos a tots en situació, contar-vos que l’equip de govern el formaven fins a fa pocs mesos els 4 regidors del PP i el regidor d’AEC. I nosaltres, el PSPV estàvem i estem a l’oposició. Però com ja he dit fa uns mesos el pacte de govern es va trencar i el PP està governant en solitari.

Aquest plenari no és el primer on l’equip de govern no aconsegueix que s’aprovo el que presenta per a la seua valoració i sempre acaba dient el mateix: sou uns demagogs i uns irresponsables.

Aquesta nit, amb un altre Plenari Extraordinari –perquè segurament no podien esperar a l’ordinari del desembre- s’intentava aprovar les pujades de les taxes d’aigua i d’escombreries.

“Si total només és una pujada de 35 euros” ha sigut una de les frases que hem pogut escoltar durant el Ple. La suma de molts totals fan que es faça un tot.

“Som uns demagogs i uns irresponsables perquè només volem vendre el producte”, frase del senyor Alcalde.

Doncs bé, el Partit Socialista no estem fent demagògia. Creiem que l’Ajuntament de Càlig ha d’assumir els 37.000 euros que es recaptarien de la pujada de la taxa d’escombreries i els 16.000 de la taxa de l’aigua. Creiem que l’Ajuntament pot assumir els 53.000 euros.

Frases com les que l’alcalde del poble ha dit avui si que són irresponsables: “Ells no es faran responsables dels 53.000 euros de despesa que generarà la no aprovació de les noves taxes”.

Si ells són els que ens governen (perquè el Partit Socialista, des del primer moment sabem que no estem governant) i els que tenen que fer que el nostre poble camino cap avant i no cap enrere.

I quant comença a intentar donar els argumentaris de perquè som uns irresponsables sempre te que retraure alguna cosa del passat i dir, com els xiquets xicotets, i tu més. Doncs bé, nosaltres no llogàvem uns vestits per als reis mags, quan els té el poble en propietat.

Avui també ha dit una cosa que m’ha fet molta gràcia, ha ratificat que ells són els actuals regidors del PP, com si algú ho posés en dubte. No se si volia que arribara el missatge a algú, però ahí queda la puntualització. Ara que, després de dir, que ell no era ni del PePe  ni del PaPa igual necessitava dir-ho.

I un altra cosa que ha dit és que l’Ajuntament de Càlig està endeutat perquè Zapatero no li ha pagat el 30% restant de les obres del Pla E. I jo pregunto, tant que llegeix i no va llegir l’ordre on posava que el Govern Central ingressaria als Ajuntament el 70% a l’inici de les obres i el 30% una vegada es certifico que s’ha pagat els proveïdors. Si el poble de Càlig no ha rebut aquest 30% no serà perquè alguna obra encara no s’ha pagat i per tant no es pot certificar el pagament a qui ha fet l’obra?

Anuncios

Un pensamiento en “Demagògia i irresponsabilitat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s