Campanya de la “Alianza Española contra la Pobreza”

DSCF0012

Aquest matí he tingut l’oportunitat d’assistir al Círculo de Bellas Artes, aquí a Madrid, a la roda de premsa on s’ha presentat la Campanya de la Alianza Española contra la Pobreza.

Avui s’ha presentat tot un seguit d’actes i mobilitzacions en tot el territori nacional amb l’objectiu de recordar als líders mundials el seu compromís de lluita contra la pobresa i les seues causes.

A la roda de premsa hem pogut escoltar en  directe la cançó de la manifestació “El Grito de mi Generación” , una cançó inèdita que Marcos Cao, de La Sonrisa de Julia, Juan Suarez, de El sueño de Morfeo i David Otero, de El Canto del Loco han creat i produit per a recolzar les mobilitzacions dels pròxims dies  16, 17 i 18 d’octubre que tindran lloc en diferents ciutats d’Espanya i la resta del món.

Podeu trobar més informació a la següent pàgina web: Rebélate contra la pobreza.

Us deixo enllaç amb la cançó. Aquest matí he gravat amb la càmera quant la cantaven, però no hi ha forma de pujar-ho al youtube (serà la connexió de l’hostal). Us poso l’enllaç del youtube i ja intentaré desde casa posar-ho.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s