Setembre

Ja em passat els primers dies de setembre i tot el que hem anat deixant en stand-by durant aquest mes i mig passat pareix que ja torna a començar a caminar.

S’acaben les vacances, no només per als qui ja treballem, si no per a aquells que començen les classes als coles, instituts i universitats. I els que també estem possats en altres temes com és la política  (i els seus derivats)  també.

He començat el mes amb moltes coses obertes i que poquet a poquet voran la llum…

A Càlig vam acabar la setmana amb incendi. Així es veia des de la sala de reunions del meu lloc de treball. Segons la premsa va cremar unes 2 hectàrees.

DSCF0166

Avui reunió a Madrid, assisteixo a la meua primera reunió de la Comissió Permanent del CJE. Durant els últims mesos, des del 27 de juny que vaig ser escollida, he anat possant-me al dia de tots els temes de l’Àrea de Relacions Internacionals que és la que jo coordino. Avui presentem coses… tenim molta feina per davant. El pròxim semestre, Espanya serà qui ostente la presidència de torn a la UE i, per tant, hem de preparar moltes reunions relacionades amb els joves que vam paral·leles a les de presidència i dels ministres. Un món nou per a mi, però emocionant.

Però Setembre a Càlig és el mes de la nostra patrona, la Mare de Déu del Socors. Pel matí procesó, misa i després com sempre paelles.

Enguany, i com bé explica Ricard al seu blog, s’ha obert la polémica quant dilluns passat ens enteravem per un ban que per a poder dinar un plat de paella es tenia que anar a retirar un tiquet previ pago de 2 euros. Però dijous aixó ja no era així, per als calijons i calijones ja era gratis.

I la meua pregunta és: que ha fet que l’equip de govern canvio d’opinió?

Nosaltres anirem i dinarem arrós, però el que nosaltres mateixos ens farem.

Una cançoneta que sempre recordo aquest mes:

Pd: Ja que estic felicitar a Santi (Secretari d’Organització de JSPV) i a Susana -la seua dona- pel naixement del seu fill Eric Guillem, del que hem pogut seguir la seua evolució, des del seu bloc, des de les primeres setmanes fins al dia d’avui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s