Festes Patronals 2009

Ja estan aquí. Apenes queda dia i mig per a que el volteig de les campanes del campanar de l’Esglèsia ens anuncio l’inici de les nostres Festes Patronals. Eixes festes que tots estem esperant en candeleta i que esperem i volem disfrutar al màxim, esperant que ningú prenga mal als bous i que tot sortiga redo.

Ja sabeu bous/ball i ball/bous. Eixe és el tandem que ens agrada, però també hi ha més coses.

Destaco:

  • El diumenge 9 d’agost a les 20 hores al Centre de Cultura. Inici de la IX Marxa per la Salut que organitza l’AECC de Càlig. Hi ha que aconseguir molts dinerets per a destinar-los a investigació. Les calijones i els calijons amb les nostres aportacions any rere any ho estem aconseguint.
  • El dilluns 10, és el nostre patró Sant Llorenç. Per la vesprada les carrosses. Eixes que tant i tant s’esperen. I per la nit, la Nit del Mantó i la Corbata. Gran idea d’Almudena que s’ha arrelat amb força i que ja es part de la nostra festa.
  • Dimarts 11, a les 20 hores: ENTRÈ DE BOUS A L’ESTIL CALIJÓ. No fa falta descriure aquest acte. És lo millor que tenim.
  • I a partir del dia 12 (a excepció del 15) tots els dies matí i tarde bous. A destacar: la vesprada que organitza la Penya Taurina Calijona (el dia 14, a partir de les 18 hores) i el concurs d’emboladors (dia 16, a partir de les 22 hores).

I ja sabeu, concurs de dibuix, exposicions, farolets de meló de moro, i molta, molta diversió.

Anuncios

2 pensamientos en “Festes Patronals 2009

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s