Balanç de la campanya.

Avui és el dia de reflexió. Aquell que està reservat per a que els ciutadans i ciutadanes ens dediquem a analitzar el que volem fer demà. A qui votar. Jo ho tinc clar, no hi ha cap mena de dubte.

Com tots sabeu, aquesta ha sigut una campanya per a mi rara. Com he dit en els meus mitins estes són unes eleccions que per a la gran majoria de gent no tenen el mateix atractiu que la resta d’eleccions on triem als nostres representants més directes. A Europa es decideix el 70% de la legislació aplicable al nostre territori.

Aquesta campanya ha sigut dura i emotiva. Tots els que llegiu aquest blog sabeu que a nivell personal ha estat marcada per la perdua d’Elena i que estat diversos dies fora de joc. Aquesta última setmana he participat amb la furgoneta de proximitat pels pobles dels Ports, he pogut assistir als mitins de Sant Mateu i Traiguera, he fet mitin a Càlig, Jérica i Viver.

Ha sigut la primera vegada que he fet un mitin fora del meu poble, davant la gent que conec. Un gran agraïment als companys i companyes de Jérica i Viver per la seua acollida i per la seua hospitalitat.

Però aquest final de campanya em guardava sorpreses desagradables i agradables al mateix temps.  Lo desagradables es que a la 1.10 de la matinada, vaig sofrir un greu accident de circulació. Lo agradables és que he sortit il·lesa.  I només  hem queda un morató al genoll i la marca del cinturó. El cansament acumulat durant els ultims mesos han fet mossa en mi.  Demà a fer la feina que ens pertoca com a ciutadans i ciutadanes i després a descansar per a recargar les piles per a tornar prompte a estar al peu del canyó.

El balanç polític de la campanya: molt possitiu!!!! Sempre aprenent de tots. Un plaer compartir mitin amb gent que en sap tant: Ana, Francesc, Ernest, Amparo, Ximo, Maria José, Ilu, Pepe,… de tots s’apren alguna cosa. Moltes gràcies a tots.

Anuncios

Un pensamiento en “Balanç de la campanya.

  1. Pingback: 2009 « Arrels

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s