EPC

M’he quedat un bastant sorpresa per el següent titular al Levante on-line:

Camps dice que la sentencia del Supremo es un varapalo al Gobierno.

I m’he posat a pensar… i he arribat a la conclusió que aquest home viu en un altre món, a un paral·lel, a l’estil de Matrix.

El Tribunal Suprem ha dit no a l’objecció ja que Educació per a la ciutadania no lesiona drets fonamentals del pares.

La implantació d’aquesta assignatura havia significat una gran ferramenta de crispació a nivell acadèmic per part del PP. A aquesta Comunitat ja la van començar a impartir amb anglés, per al final, després d’una gran manifestació en la seua contra, i amb la perspectiva a la vista d’una manifestació estudiantil, van decidir retirar.

Educació per a la Ciutadania és el que li falta al sr. Camps.

Anuncios

2 pensamientos en “EPC

 1. Sols volia fer una reflexió.

  Jo vaig assistir, tal i com al meu blog ilustre amb paraules i fotografies, a la manifestació del dissabte a Castelló. Contra la política de la Generalitat en aquesta crisis.

  Al arrivar a casa ilusuionat per la festa reivindicativa que vam dur endavant, més de 5000 persones a Castelló i 10000 a València i 7000 a Alacant, el que vaig vore va ser zero a Canal 9.

  Eixe dia vam eixir a totes les televisions estatals i no a la autonòmica. A Canal 9 va eixir el Pla anticrisis de Camps, un pla que es fum. Fum perque darrere d’ell no hi ha messures reals ni partides econòmiques. En res. Però el van vendre com la panacea.

  La ciutadania valencianan que mire Canal 9 no sabrà que hi hagué manifestacions perque Camps que te les competències en treball és el mandatari amb més atur de tota Espanya i el que més acomiadaments signa.

  Amb diners públics ens manipulen. JA ESTÀ BÉ!

  http://www.davidprogressista.blogspot.com

 2. Ruth, que eso lo dice porque luego en Canal 9 lo manipulan todo, de manera que sólo sale esa frase, y la gente dice: “uy, el gobierno ha hecho algo malo porque ha habido una sentencia que le va en contra”.

  Yo me juego a que hacen eso, porque a veces no se entiende lo que dicen, o que no digan nada a nadie, excepto cuando hay una cámara y micro de Canal 9.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s