És dilluns.

images

Avui, dilluns,  he tingut el dia lliure… em queda algun dia de vacances de l’any passat  i els estic agafant per anar acabant i començant diverses cosetes. Així que aquesta setmana he tingut un cap de setmana de tres dies. Dissabte vaig anar a dinar a Vic. Si, sona raro. Però viatge que va sorgir així i que ja em promés que tornarem per a quedar-mos el cap de setmana i que ens facen una ruta turística per la ciutat.

Bé,… l’entrada venia perquè fins avui no m’havia enterat de la “polèmica” que ha sorgit arrel d’unes fotografies que acompanyen a una entrevista a la portaveu del PP. No veig d’on surt aquesta crítica; bé, si: surt de les mateixes persones que van criticar les fotografíes de les ministres per a Vogue ara fa uns anys. Si fora un home i es fera una fotos un poc sexys no es montaria el que ha passat ara i és que he llegit algunes coses que m’han deixat un poc, com diria, perplexa.

Una alegria que tenim és que Israel ha anunciat la retirada de les tropes de Gaza, però el que més ens commociona són les notícies que començarem a saber a partir d’ara, la crueltat la veiem a les fotografies però ara sabrem les dades i això si que ens entristirà.

Buscan 1.300 cadáveres en Gaza

Sobre el terreno, miles de familias han comenzado a abandonar los edificios en los que se han refugiado de los bombardeos durante las últimas tres semanas. Los equipos médicos de la ONG están comenzando a entrar en la Franja, y los servicios de emergencia están recuperando los cuerpos de los más de 1.300 muertos que ha dejado el conflicto.

Una cifra de muertos que puede aumentar según se vayan encontrando cuerpos. Las ONG comienzan a acceder a zonas a las que era difícil acercarse por los combates. En el norte de la franja, la Cruz Roja ha encontrado 100 cadáveres entre los escombros.

Según Médicos del Mundo, entre los 5.000 heridos, muchos han sufrido amputaciones y otros tienen quemaduras químicas.

El millón y medio de habitantes de Gaza ahora necesita alimentos, medicinas y materiales para reconstruir la franja y reactivar una economía arruinada.

Podeu vore tota la notícia puntxant aquí.

Però bé, avui és dilluns. I els dilluns toca ració d’article d’opinió imprescindible per a començar bé la setmana. La pregunta d’avui és ¿Otro mundo es posible?. Amparo, espero que sí.

I avui és dilluns, i també l’últim dia de Bush com a president dels EEUU. Demà, dimarts, a aquestes hores, Barack Obama serà el president. Que tinga molt sort!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s