JSPV condemna la massacre que està cometent Israel en la Franja de Gaza

Les reaccions de condemna no es poden quedar en meres paraules, exigim a la comunitat internacional que actue de forma unànime i contundent davant la massacre que està cometent Israel en la Franja de Gaza, per a obligar al Govern israelià a posar fi a la matança de civils palestins.

El que està ocorrent en la franja de Gaza és una clara violació dels drets humans, i un autèntic atemptat contra les lleis i convenis internacionals. Una acció brutal i desproporcionada contra un poble desarmat, que a més du ja massa mesos sofrint els efectes d’un dur bloqueig econòmic, que ja l’havia situat al límit de les seves possibilitats.

La comunitat internacional no pot seguir creuada de braços. És necessari obligar a Israel que pose fi als bombardejos i al bloqueig, i permeta l’entrada lliure d’ajuda humanitària per a intentar pal•liar la desesperada situació de la població de Gaza. Permetre que la matança de civils palestins continue suposarà un clar descrèdit per a les organitzacions internacionals. Cal posar fi al conflicte entre Israel i Palestina, i cal fer-ho ja. És necessari que, d’una vegada per sempre, es prenguen cartes sobre l’assumpte, per motius humanitaris, i perquè aconseguir la pau en la zona significaria posar fi a una de les principals fonts de conflictes i violència en tot el món .

Joves socialistes condemnem, sense cap gènere de dubtes, el llançament de míssils contra Israel per part de Hamas”, però consideren d’especial gravetat l’actitud israeliana, que ha respost als atacs comesos per una organització concreta bombardejant a la població civil i causant una de les més greus crisis humanitàries que es recorden en la zona.

Creiem que el que està ocorrent no té justificació, i per això condemnem als representants del Govern israelià, que pretenen responsabilitzar a Hamas de la mort de centenars, fins a ara 300, civils palestins, com a conseqüència del llançament de bombes. Una xifra que creixerà de manera exponencial si tenim en compte que els bombardejos continuen, i el lamentable estat dels hospitals i la falta de material bàsic per a atendre als ferits.

A Castelló hi ha una concentració demà divendres 9 a les 19.00 hores a la plaça Maria Agustina.

Anuncios

Un pensamiento en “JSPV condemna la massacre que està cometent Israel en la Franja de Gaza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s