Divendres de Congrés. SEMPRE SEREM PAIS!!!!

Bé, com us deia dijous, ahir divendres començava el Congrés del PSPV-PSOE. He vingut de delegada per Joves Socialistes i he tingut la responsabilitat de ser la portaveu de la federació a la Comissió 1 on hem tractat el punt 1 de la ponència marc (La Comunitat Valenciana i el PSPV tres dècades després) i el punt 3 (Un nou temps, un nou projecte).

Però bé, vaig a començar pel principi. Ahir a matinar (com sempre), agafar el cotxe i cap a València al Palau de Congressos per assistir al meu primer Congrés del PSPV. I com ja he dit abans, en la delegació de JSPV.

Vam començar el dia acreditant-mos, fent la reunió de delegació i anant al plenari on s’ha fet un homenatge a Max Aub fent-li entrega a una de les seues filles del carnet del PSOE, del que va ser militant i activista. I ens han donat la benvinguda al Congrés el Secretari General de l’UGT i el nostre secretari general, el company i amic Voro Costa.

Salva en el moment de la seua intervenció

Per la vesprada hem pogut escoltar a Joan Lerma, president de la Gestora, i a Leire Pajín, secretaria d’organització del PSOE i membre d’aquesta federació.

Després hem començat els treballs en les comissions. Puc estar ben orgullosa d’haver estat a la comissió on s’ha aprovat seguir dient-mos PSPV (SEMPRE SEREM PAÍS!!!!!!)

La Mesa de la Comissió

La Comissió s’ha acabat a les 12 de la nit i només hem parat per acudir al Plenari on s’ha proclamat a Ximo Puig i a Jorge Alarte com a candidats a Secretaris Generals.

Avui votarem al Secretari General… ja us contaré….

Però sabeu el que em fa més il·lusió….que el meu pare també a vingut de delegat i que voleu que us diga… em fa il·lusió i prou.

Més fotos demà.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s