Comité Federal JSE

Ahir, una delegació de JSPV vam acudir, com és normal, al Comité Federal de JSE. Com ja be sent habitual a la nostra federació, el nostre mitjà de transport és el lloguer de furgonetes, en aquest cas dos. El viatge podem dir que va ser prou cansat, amb parada de la Guardia Civil inclosa i on ens va quedar molt clar, que la pròxima vegada que lloguem un cotxe ens mirarem si té tots els papers (que si que els tenia, però el Guardia Civil no els trobava).

En l’aspecte polític dir que vam tindre la presència al Comité de Pepe Blanco, secretari d’organització del PSOE, i de la Ministra d’Igualtat, Bibiana Aido. Es va aprovar l’informe de gestió per unanimitat, així com el Pla d’Igualtat d’Oportunitats, el Reglament Federal de Simpatitzants, Col·laboradors i militants externs i el reglament Federal de Càrrecs Públics.

També hi ha que destacar els canvis als òrgans federals. En aquest cas, la companya de JS Aragó, Susana, deixava de formar part de la CEF. I el company Joan Conca, deixava de ser membre de la Comissió Revisora de Comptes i era sustituit pel company Carlos de la Cruz.

En l’aspecte personal dir que si vaig ser de les que més vaig matinar per recollir a Miriam a Vila-real, a Esther a Les Alqueries, a Jaume a Faura, després anar a Godella, arribar a les 7 a València i després direcció FERRAZ (si, señor Agente, vamos a una reunión a Ferraz). També vaig ser la que més tard vaig arribar a casa… i tot perquè al meu cotxe li va donar per començar a fer sorolls “raros” i a encendre-se-li unes llums al panell. Així que crida a l’asseguradora, demana una grua i un taxi i cap a casa.

El que no sabia jo és que hi havia una emissora de radio on es retransmeteixen rosaris…. si, si, tot el camí amb el taxi escoltant un rosari… “padre nuestro que estas en los cielos”… i dedicat a la dona més gran que ha existit i existirà mai… la Verge Maria. M’ho diuen i no m’ho crec. No sabia si riure o plorar o com hem va dir Esther via sms… “Amén”

Per cert, vaig sortir a la tele als informatius de la Primera…. quina vergonya!!!

Per un altra banda, també hi havia ahir convocat el Comité Nacional del PSPV-PSOE de la que també sóc membre i al qual no vaig poder assistir, per coincidir amb el Comité Federal de JSE de la que sóc membre de la Mesa. Ahir es va convocar el Congrés del PSPV-PSOE per al darrer cap de setmana de setembre.

Us deixo unes fotos del dia:

JSPV amb la Ministra d’Igualtat

Crec que definitivament els va quedar clar que som PAÍS VALENCIÀ

Descarregant el cotxe al taller. 00.30 hores.

Anuncios

2 pensamientos en “Comité Federal JSE

  1. Va ser un dia complet, i ara veig que després tingueres encara “lio”. Si torne a conduïr i veig a la Meneterica (que deia Chiquito) no accelerare quan no ens vejen, perque ens van vore. I Conca que no va parar!!!

  2. Jajajajaja!!! X a parar estava Joan….però al senyor agent li va quedar clar que anàveu a Ferraz a una reunió del partit socialista???
    Ruthi crec que el viatge de tornada se’t va fer molt pesat….

    Un beset!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s