Rajoy defensa el socialisme clàssic.

Pot ser que siga perquè estic bastant enfeinada i són dies de no parar (eleccions, treball, associació,…). Si!!!, m’agrada estar capficada en un muntó de coses… que he de fer? Sòc així. I resulta que tot açó ve per que m’he assabentat que Rajoy en l’entrevista que li va fer Buenafuente li va dir que “yo siempre he defendido los principios del socialismo clásico“.

Llibertat, igualtat i solidaritat. Aquestos són els principis fonamentals del socialisme en els que jo crec.

Rajoy ens diu ara que “mi programa es el de los currantes“. ¿currantes? No l’entenc. Si el seu programa és el dels currantes, per què no ha donat suport a les pujades del Salari Mínim Interprofessional?

També ens diu que “me voy a ocupar de la economía“. Si senyor!!! I només se’n recorda ara!!! Per què ha votat llavors en contra de lleis tan importants com la llei de prevenció del frau fiscal, la llei de la Reforma de l’IRPF, de la llei d’estabilitat pressupostària, de la llei d’impuls de la productivitat, de la llei del Sòl?.

També ens diu que “me voy a ocupar de los verdaderos problemas de las personas“. Mireu, no se si atrevir-me a dir, que este home a descobert Amèrica o que?. I és que jo, llavor no entenc perquè s’està boicotejant la Llei de Dependència des de les Comunitats governades pel PP? Per què s’ha oposat a les reformes educatives de la LOE i la Llei d’Universitats?; Per què s’ha oposat a la llei de desenvolupament sostenible del Medi rural?.

Ja ho entenc, és que vostès creuen que amb aquestes mesures el Govern, no pretenia ocupar-se dels principals problemes dels ciutadans, eren vostès qui se n’ocupaven, oposant-se a elles? Clar!! Què tonta? Mira que no pensar-ho abans??

També ens diu que: “los socialistas pierden el tiempo negociando con ETA, en vez de ocuparse de las cosas importantes“. 1900 iniciatives relacionades amb el terrorisme presentades pel PP al Congrés (més d’una diaria). El 25% de les seues intervencions les ha gastades atacant al Govern utilitzant el terrorisme.

I per a concluir: ” Yo soy el que defiende los postulados del socialismo clásico”: “una nación de ciudadanos libres e iguales“. Molt acertada. Llavors?? Si diu ciudadanos, vol dir homes i dones? Que tots siguem iguals? Que tots tinguem els mateixos drets? Que tots tinguem les mateixes oportunitats? I perquè es va abstenir a la votació de la Llei d’Igualtat? Perquè la va recorrer davant el TC?. Perquè s’ha oposat a la llei de matrimonis homosexuals o la llei d’investigació biomédica??

Senyor Rajoy, sento ser jo qui li tinga que dir que em sembla que està un poc (bastant) equivocat i que vosté NO defensa “los postulados del socialismo clásico”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s