Roda de premsa

joan-i-jo-roda-premsa-vinaros-7-febrer.jpg

Avui he fet junt a Joan Baptista Cardona, candidat al Senat per Castelló, una roda de premsa, on hem fet balanç de les ajudes als joves per part del Govern Socialista. Joan ha fet incidència, sobre tot, a tots els aspectes relacionats amb l’Educació: increment del número de beques, increment de la qüantia de les beques, la instauració de noves beques,… i jo m’he centrat en explicar la Renda Bàsica d’Emancipació i com el Govern del PP no para de posar pegues a tot.

Us deixo l’enllaç en la noticia que apareix a Povet.com

Anuncios

2 pensamientos en “Roda de premsa

 1. Molt bé Ruth, una roda de premsa molt oportuna per denunciar la falta d’acció social del PP valencià i molt ben explicat per la teua part amb totes les dades.
  Es molt bo que expliquem durant la campanya els logros del govern socialista, i que fem pedagogia constructiva davant de la falta de respecte amb els joves que mostra el govern de Francisco Camps.

  Salutacions des de Morella.

 2. Hola Ernesto!!!!

  La veritat és que si que fa falta denunciar tot el que aquesta “gent” està fent. No és normal que vullguen derogar la Renda Bàsica d’Emancipació si ells mateixos van firmar el conveni amb el Ministeri de Vivenda, si ells mateixos van ser els que van possar el plaç per a les resolucions,… No és normal que SEMPRE estiguen en contra dels interessos de la gent jove.
  Bé, personalment, crec, que van en contra només perquè la mesura l’ha aprovada un govern socialista. I això és el que no soporto, perquè quant les coses estàn bé, estàn bé, les proposo qui les proposo.

  Bé, ens veiem durant la campanya.

  Salutacions, des de l’altra punta de la Comarca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s