Projecte 80%!!!! Junts podem!!!

juntos-podemos.jpg

Text extret de PROYECTO 80%

Què passaria si aconseguirem arribar a una participació en les eleccions general del 80%?

L’esquerra duu 4 anys aletargada, esperant el seu moment, guardant les distàncies en el debat política, mossegant-se la llengua i el que no és la llengua, respirant profund, empassant bilis, suportant insults, rebent menyspreus, passiva, retirada, ofegada en un sospir. Recordem la desena de manifestacions de la dreta mediàtica, les coses que han escridassat, els disbarats que s’han atrevit a dir, fins a on han estat capaços d’arribar grapejant institucions sagrades com el Tribunal Constitucional, fins i tot s’han atrevit a jugar amb el dolor de les víctimes i amb els morts del 11M. Nosaltres, convençuts del nostre sentit de la responsabilitat cívica, hem triat, sigui per omissió o per comoditat, no respondre davant semblants improperis. Apostem per la policia de la tranquil·litat i per cedir el nostre espai en el carrer confiats que les concentracions es desligitimissen per si soles a causa dels discursos antidemocràtics que es desenvolupaven en cadascuna de les intervencions de la dreta social espanyola. 4 anys de silenci, 4 anys estoics tolerant l’intolerable.

Però ha arribat el moment que els ciutadans progressistes d’aquest país podem respondre amb tota la força merescuda a aquests 4 anys de descrèdit i deslleialtat democràtica per part de la dreta espanyola, individualitzada en persones com Acebes, Zaplana, Alcaraz, Rouco Varela o Jimenez Losantos. Ha arribat el moment de convocar una manifestació col·lectiva, tan gran i espectacular, que sigui capaç de procurar tal lliçó democràtica per a aquells que han violentat la nostra convivència, que mai, mai, l’oblidin. Es hora, és el moment, de treure a passejar el nostre orgull, la nostra sang, el nostre cor, els nostres ideals, amb el cap ben alt. Però no ho farem en el carrer en forma de concentració sorollosa amb pancarta i slogans. Ho anem a plantejar des de la xarxa, més enllà de la xarxa, al·ludint al sentit de responsabilitat ciutadana que milions d’espanyols tenim. Serà un boca a boca a escala nacional el qual cridarem als nostres amics, coneguts, familiars, companys de treball, a unir-se a un objectiu espectacular i grandiós: arribar a el 80% de participació en les eleccions generals. Sí, has llegit bé! Un 80%! Un repte tan gran, tan valuós, que si s’aconseguís ens omplís de sa orgull i satisfacció a tots. Tots a l’una, possant granets de sorra per a arribar a formar una bella muntanya de vots, tan grandiosa que aconseguim, el dia 9 de març, admirar-la amb sorpresa i profunda satisfacció.

Tot comença amb una pregunta. Coneixes el “Projecte 80%”? Sí, el gran objectiu, la gran obra mestra de l’esquerra espanyola, serà arribar a aquesta xifra per a impartir una lliçó que mai serà oblidada. Una demostració de força que ningú podrà negar. Un cop d’efecte que obri portades, titulars i rodes de premsa. Marejant? No és impossible. És una xifra a la qual es va arribar en 1982 per exemple. En 1993 i 1996 es va arribar al 77%. En les últimes, al 76%. Algú recorda unes eleccions democràticament més transcendentals des de 1982? Mirant fins a on és capaç d’arribar la dreta espanyola un té la impressió que són els mateixos que en plena transició qüestionaven la Constitució i l’Estat Autonòmic. Són els mateixos que deien com llavors que “Espanya es trenca”. Per què no arribar llavors al 80% de participació per a marcar-li el terreny a aquesta dreta casposa i retrògrada? Per què no donar-los una lliçó en tota regla? Per què no demostrar-los que Espanya no tolera actituds post franquistes i antidemocràtiques com el boicot als productes catalans o el col·lapse de les nostres institucions? Per què no recordar-los que els ciutadans que conformem aquesta societat imperfecta no tolerem ni tolerarem que es jugui amb la mentida, amb la falsedat i amb la desqualificació grossera? Per què no arribar al 80% per a deixar al món bocabadat i per a donar-li una lliçó als Acebes i als Zaplana! Una meta difícil, però altament motivant; un objectiu grandiós que donaria la volta a mitjan món i que retornaria la fe a la ciutadania espanyola. Anem!

Qui se suma? Et sumes tu? Se sumen els teus amics? Aquests que tenint ideals progressistes gairebé mai s’animen a anar a votar perquè tots els polítics són iguals? I els teus familiars? Què proposes? Hi ha tanta gent a la qual mobilitzar i il·lusionar….Podem organitzar grans coses. Podem organitzar una enorme festa en el carrer el mateix dia 9 de març si aconseguim l’objectiu. AL carrer a celebrar-lo! Som del projecte 80% i ho hem aconseguit! Som grans! Anem A Gènova a celebrar-lo amb Rajoy! Que se’ns escolti, que se’ns conegui! Anem a muntar l’enorme festa de la democràcia, la del vot, la de la participació! Podem donar moltes lliçons als polítics! Som poderosos si ens ho creiem! Avui serà al PP. Però el PSOE, i la resta de forces polítiques, prendran nota per a futurs comicis. És un crit de “no ens fallis” més alt i nítid que els anteriors. És la nostra resposta als fets dels qui insulten, de qui separen, de qui odien.

Ens atrevim? Ens atrevim? Jo, m’atreveixo. Qui s’apunta?

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s