GAZ: Grupos de Apoyo a Zapatero

gaz.jpg

Els ciutadans en Xarxa amb Zapatero concebim Internet com un espai de llibertat, modernitat i igualtat d’oportunitats on les persones, empreses i administracions públiques es relacionen, intercanvien idees i comparteixen coneixement.

Considerem que mitjançant l’ús i la difusió de les noves tecnologies els processos socials es democratitzen, les barreres econòmiques se suavitzen i les administracions públiques es modernitzen permetent a la ciutadania trobar nous espais de participació en els quals desenvolupar els seus projectes personals i professionals.

Des d’un punt de vista social, fomentar Internet és apostar per la universalització del dret de les persones a beneficiar-se dels avanços tecnològics amb independència de quin sigui la seva edat, gènere, residència o capacitat física, psíquica o econòmica.

Per a les empreses Internet contribuïx a avançar cap a un model de gestió caracteritzat per alts nivells de productivitat, sostenibilitat i innovació que permet crear ocupació i riquesa; i a Espanya jugar un paper protagonista en una Europa cada vegada més integrada en un món globalitzat.

Per a les administracions públiques Internet permet modernitzar els seus processos i oferir els seus serveis en la Xarxa reduint els inconvenients a la ciutadania. Una administració digital és més àgil i més transparent i contribuïx d’una forma decisiva en el progrés social i econòmic.

Construir la Societat del Coneixement és propugnar per una Internet al servei de les necessitats i capacitats de les persones, sent responsabilitat del Govern liderar aquest trànsit tecnològic i garantir que els beneficis que es derivin del mateix s’estenguin a tots i totes.

L’aposta estratègica del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero per les Noves Tecnologies així ho ha posat en evidència.

Els resultats estan aquí. Amb més de vint milions d’internautes, la quarta comunitat virtual d’Europa, i taxes de penetració de la banda ampla en llars i empreses en línia amb la mitjana europea, la Societat del Coneixement ha començat a ser una realitat tangible, tant des del punt de vista econòmic com social, en benefici de tots i de totes.

Ara, més que mai, és necessari aprofitar l’oportunitat que se’ns presenta, fruit del treball de quatre anys de gestió estratègica seriosa i eficaç, amb la finalitat de donar el salt qualitatiu necessari per a situar-nos, en l’econòmic i en el social, entre els països capdavanters de la Unió Europea en la implantació de la Societat del Coneixement.

Per tot això considerem que José Luis Rodríguez Zapatero, tal com ha vingut demostrant amb les polítiques engegades pel seu Govern durant la present legislatura en matèria de Societat de la Informació, és, sens dubte, qui millor representa els interessos de qui aspirem a una Xarxa autènticament transformadora de la nostra realitat social.

(Més informació: aquí)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s