Il•lusió, ganes de treballar, sensatesa i força.

Aquest cap de setmana Joves Socialistes del País Valencià hem viscut el nostre 9è Congrés Nacional. I hem tingut l’oportunitat d’elegir al nou Secretari General de JSPV així com als òrgans nacionals i de representació davant del PSPV-PSOE i JSE.

Hem viscut un cap de setmana intens des del primer moment. Com sempre, vam començar amb retard. Es va fer la lectura del dictamen de la taula de credencials (on estavem presents Alicia Herreras, de l’agrupació local de València i jo), amb el nombre de delegats que s’havien acreditat fins a aquell moment. I, posteriorment és va fer l’elecció de la Mesa del Congrés que estava presidida pel company d’Ontinyent, Jorge Rodriguez.

Una vegada constituït el Congrés Nacional el Secretari General, Víctor Jimenez va exposar el informe de gestió.. Els 6 delegats de la Comarca Ports- Maestrat vam votar a favor de gestió, que va ser aprovada per 110 vots a favor, 49 abstencions i 21 vots en contra.

A les dos del mig dia es tancava el termini per a la presentació de les candidatures a Secretaria General de JSPV davant la Mesa del Congrés. I, com era d’esperar, es van presentar dues candidatures. L’encapçalada per Carlos Fernandez Bielsa (regidor de l’ajuntament de Mislata) i l’encapçalada per Voro Costa (tinent d’alcalde de l’ajuntament de Gilet i fins a eixos moment secretari d’organització de JSPV).

La vesprada es va obrir amb la intervenció de Salva Costa i, seguidament, la de Carlos Fernandez. Els dos van exposar als delegats i delegades presents els seus programes de candidats. A continuació es va sotmetre a votació l’elecció del Secretari General de JSPV. Una vegada escrutats els vots, Salva Costa va obtenir el 68% dels vots i Carlos Fernandez el 32%. Per tant, va ser elegit, Secretari General de Joves Socialistes del País Valencià, Salva Costa.

Ara arribava el moment de les Comissions, de fer la revisió a la Ponència marc d’aquest IXè Congrés. Joan Enric Ubeda, va ser el ponent de la ponència Ideològica i jo vaig ser la ponent de la ponència estatutària i estratègica.

A les 11 de la nit se’ns va comunicar que l’elecció dels òrgans nacionals de JSPV s’elegiria el diumenge al matí.

Aquest matí ha sigut el moment de que els delegats i delegades exercirem el nostre dret de vot per a elegir als companys i companyes que anaven a formar part dels diferents òrgans nacionals.

La nova Comissió Executiva Nacional ha quedat formada per:

Secretari General

Voro Costa i Escrivà

Vicesecretari General Primer

Rubén Alfaro Bernabé

Vicesecretaria General Segona

Ruth Sanz Monroig

Vicesecretari General Tercer

Rubén Martínez Gutiérrez

Secretari d’Organització i Acció Electoral

Vicent Mascarell i Ortega

Secretari d’Administració

Pablo Ruiz López

Secretari de Relacions Institucionals

Bernardo Sánchez Moreno

Secretaria de Benestar Social

Vanesa Moltó Moncho

Secretaria de Formació

Araceli Martínez Rubio

Secretari de Medi Ambient

David Cervera Pastor

Secretari de Política Internacional

Joan Conca Doménech

Secretari de Cultura i Política Lingüística

Miquel Pérez Arnau

Secretari de Comunicació

Raimon Calabuig i Moreno

Secretari de Noves Tecnologies

Alfonso García Martínez

Secretaria de LGTB

Eva Calonge Justicia

Secretaria de Igualtat

Helena Díaz-Pavón Quesada

Secretaria de Política educativa

Ana Igualde García

Secretaria de Moviments Socials

Miriam Caravaca Monzó

Secretaria de Treball, emancipació i habitatge

Samuel Falomir Sancho

Secretari de Política Municipal

Raúl Ruiz Corchero

Secretaries Executives

Eusebio Climent Mayor

Fernando Miñana Hurtado

Leticia Rodríguez Torrado

Talía Carrió Lloria

María Victoria Quintero Regueiro

Amb la presència de tres membres de la província de Castelló: Samuel Falomir (amb la secretaria de treball, emancipació i habitatge), Miriam Caravaca (amb moviments Socials) i jo mateixa amb la Vicesecretaria general segona.

També hi ha que destacar la vicepresidència del Comité Nacional de JSPV, màxim òrgan entre congressos, que ha recaigut en la companya secretaria general de Joves Socialistes de Les Alqueries, Cristina Ortells.

Altres companys i companyes com: la regidora de l’ajuntament de Castelló, Sofía Fernandez; el regidor de l’ajuntament de Morella, Rhamses Ripollés Puig; Miriam Gomez i Daniel Falomir, militants de Vila-Real i l’Alcora.

Em penso que tots els òrgans han sigut aprovats per, aproximadament, un 70% dels vots emesos.

A l’acte de cloenda hem contat amb les paraules del company Joan Lerma i del Secretari General Electe, Salva Costa. Amb les paraules del títol d’aquesta entrada ha començat la seua intervenció el nostre Secretari General.

Demà ja us fico alguna foto.


Anuncios

15 pensamientos en “Il•lusió, ganes de treballar, sensatesa i força.

 1. Mi más sincera enhorabuena por tu cargo en la ejecutiva de JSPV.

  Solo quería hacer un pequeño apunte a tu post: Castellón ciudad no está representada por un solo miembro, han sido muchos afiliacos de Castellón los que han entrado en diferentes comisiones de las votadas hoy, te lo digo para recordartelo pq parece ser q se te ha olvidado nombrarlos.

  Nada más. Saludos
  Nastra

 2. Enhorabuena, aunque sabes perfectamente que apoyé y continuaré apoyando un cambio en JSPV creo que tu esfuerzo y tu compromiso se han visto recompensados. De todo corazón mis felicitaciones y mucha suerte en esta etapa que ahora comienza

  Un saludo

 3. Mi enhorabuena por una victoria justa y limpia. Probablemente seas una de las personas que más se lo ha currado estos años y la vicesecretaria general te la mereces. Como dijo Carlos, sumad y no dividir, aunar esfuerzos y caminar hacia esa integración y unión que necesita nuestra organización. Tenéis como no podía ser de otra manera mi confianza para que los objetivos de vuestro programa se empiecen a cumplir desde este mismo lunes.
  http://www.koldosandovalboria.blogspot.com

 4. Hola Ruth!!!
  enhorabona a tu, a Samu i a Miriam per estar en l’executiva nacional, i com no a Salva!!!
  I des de les Alqueries donar-vos les gràcies per haver depositat confiança en nosaltres i sobre tot per haver-me tingut en conter i nombrar-me la Vice-presidenta del Comité NAcional!!!
  Moltes gràcies!!!!
  I ara, a treballar
  Salutacions

 5. Hola, moltes gràcies a tots!!!.

  La meua intenció, com fins ara, és seguir treballant per allò en el que crec.

  Intentaré fer-ho lo millor possible.

  Salutacions,

  Ruth

 6. Enhorabuena, ponente. Te has currado muchísimo el congreso, en la mesa de acreditaciones, después en las ponencias… y todo el trabajo que has realizado por detrás, que es el más pesado y el que menos se agradece.

  Un abrazo, ánimo y a currar.

 7. Enhorabona Ruth!!!

  Que crack! saps que t’ho mereixes. Aplega un moment en que tothom cull els fructes del que sembra, i tu sempre has sembrat treball, sacrifici, dedicació i passió pel que creus. Aquest ha sigut un d’eixos moments.

  Abrazzus!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s