Amb Rajoy és impossible

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… LA IGUALTAT ENTRE HOMES I DONES: El partit de Rajoy va votar en contra de la Llei d’Igualtat i l’ha recorregut davant el Tribunal Constitucional.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE…UN HABITATGE QUE ES PUGUI PAGAR: El govern de Rajoy va elaborar una Llei del Sòl que només va beneficiar als especuladors i als bancs i que va pujar el preu del sòl un 150% i l’habitatge més del 17%. Amb el govern socialista la pujada del preu de l’habitatge ha caigut fins al 5%.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… GAUDIR DE NOUS DRETS:

El partit de Rajoy va votar en contra de la Llei que permet els matrimonis entre persones del mateix sexe i l’ha recorregut davant el Tribunal Constitucional.

El govern de Rajoy no va proporcionar ni ajudes per fill ni permisos de paternitat.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UN PAÍS MÉS SEGUR: El govern del que Rajoy va ser Ministre de l’Interior va retallar la plantilla de Forces i Cossos de Seguretat. Amb el PP van desaparèixer més de 8.000 policies. El govern socialista ha creat 17 mil noves places.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UN PAÍS MÉS SOLIDARI: El partit de Rajoy no va votar a favor de la Llei de Dependència fins al seu tràmit final. Les comunitats governades pel PP estan retrasant la seua aplicació sistemàticament.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… LA SOLIDARITAT FISCAL: El partit de Rajoy defensa la desaparició de l’Impost de Patrimoni i durant els seus anys de govern eren 5 els milions d’espanyols que no havien de pagar IRPF. Amb el govern socialista han deixat de pagar 7 milions de ciutadans al pujar el mínim exempt.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… LA PLENA OCUPACIÓ: El govern de Rajoy va deixar una taxa d’atur de més del 11%. Amb el govern socialista està situat en el 8%.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE…LA PAU SOCIAL: El govern de Rajoy va sumar 176 mil hores de vaga. Amb el govern socialista, després del Pacte amb els Agents Socials, Espanya gaudeix del període de major pau social de la democràcia.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UN SALARI DIGNE: El govern de Rajoy no va pujar el Salari Mínim Interprofessional i ho va deixar en 451 euros. El govern socialista ho ha elevat a 600 euros, que seran 800 euros la pròxima legislatura. Rajoy s’ha oposat, com líder de l’oposició, a aquesta pujada.
El
govern de Rajoy va deixar el salari mig dels espanyols en 26 mil euros. Amb el govern socialista, el salari mig és d’una mica més de 29 mil euros.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNS PREUS CONTINGUTS: El govern de Rajoy va sostenir una inflació mitja de’3 3% mentre que el govern socialista ha rebaixat la mitjana al’3 2%.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA ECONOMIA FORTA: El govern de Rajoy va deixar el creixement econòmic en el’2 9% . El govern socialista ha elevat el creixement de l’economia al 3,8% en el tercer trimestre de 2007.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA ECONOMIA SANEJADA: El govern de Rajoy va collir, any rere any, cridaners dèficit pressupostaris. Amb el govern socialista el superàvit és de 13.662 milions d’euros.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA CAIXA DE LA SEGURETAT SOCIAL PLENA: El govern de Rajoy va deixar la caixa de la Seguretat Social en 15 mil milions d’euros. El govern socialista ha elevat el fons fins als 45.515 milions d’euros.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA JUSTÍCIA BÉ ATESA: El govern de Rajoy va crear 500 noves places de jutges i fiscals enfront de les gairebé 1.100 creades amb el govern socialista.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA DEMOCRÀCIA EN PLENA FORMA:El govern de Rajoy mai va obligar a Aznar a rendir comptes davant el Senat i ho va fer 100 vegades menys que Zapatero davant el Congrés.

El govern de Rajoy va engegar “zero” Conferències de Presidents enfront de les 3 organitzades pel govern de Zapatero.

El partit de Rajoy es nega a renovar el CGPJ i obstaculitza el funcionament del Tribunal Constitucional.

AMB RAJOY ÉS IMPOSSIBLE… UNA ESPANYA ECOLÒGICA: El partit de Rajoy es fia més “del cosí” del seu president que de tots els informes mundials que alerten sobre el canvi climàtic.

El govern de Rajoy va dedicar al canvi climàtic 1’4 milions d’euros. El govern socialista ha invertit gairebé 167 milions d’euros.

Anuncios

Un pensamiento en “Amb Rajoy és impossible

 1. Ei Ruth, què dius!?
  “El govern de Rajoy…”
  No hauria d’èsser el gover d’Ansar?

  A Castelló vaig estar dilluns passat, i vaig veure totes les propagandes que hi ha ficades a cada cantó, perquè tothom que baixi per la carretera i es quede en un embussament, vegi la propagandeta de marres. Jo no li done cap valor a eixa propaganda, perquè sé que és mentida, que no van a fer cap política social – que al fí i a la cap, és el que més m’interessa a mí que es faça – , i que segurament si guanyen executaran el 0’33% de les seves promesses, com al País Valencià ens tenen acostumats.

  Per cert, podries passar-te per aquell lloc on fica “Ací el teu nou col·legi” que està al costat de l’escola d’idiomes a la carretera de Borriol.
  Podries fer una fotodenùncia d’allò, que porta més de 4 (i segur que més) anys paralitzat. Des de que jo en setembre de 2004 vaig escomençar a anar a l’UJI fins ara, sempre he contemplat un cartell ja podrit i descolorit per el sól que dóna PPropaganda de PPCiegsa del col·legi futurístic…i ara per el·leccions van ficar-ne un cartell nou, que almenys han tingut la decència de ficar-lo blanc perquè no es descolorisca.

  Jo tinc 4 fotos dolentes fetes amb el meu mòbil, i quan tinga ‘temps’ ficaré una fotodenúncia, que al cas d’aquesta entrada tindria de títol: “Amb Fabra no tindràs un col·legi on estudiar en la puta vida” (al estil de les manis contra l’especulació i per la vivenda jove).

  En fí, per a la legislatura que vé, espere que es faci més política social, es moguen més transports públics, i hi hagi més igualtat tot. Si així és, es mereixeran el meu vot, sinò el tiraré més cap a l’esquerra encara.

  Salutacions…
  Andrés

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s