MÉS TREBALL I TREBALL MÉS ESTABLE

MÉS LLOCS DE TREBALL

Més de tres milions de llocs de treball s’han creat en aquesta legislatura. Per a ficar-vos un exemple, més que a Alemanya i el Regne Unit junts.

Per primera vegada hem arribat als 20 milions de persones ocupades i Espanya té la taxa d’atur més baixa dels últims 30 anys, per davall del 8%. Actualment hi ha 430.000 parats menys que fa 3 anys.

MÉS DONES ALS LLOCS DE TREBALL

Més de la meitat dels 3 milions de nous llocs de treball han sigut ocupats per dones. I ja som més de 8 milions de dones afiliades a la Seguritat Social

EL SALARI MÍNIM INTERPROFESIONAL

Ha experimentat, en el que va de legislatura, una pujada més gran que en els 8 anys de govern del PP

DE LA PRECARIETAT A L’ESTABILITAT

Els acords entre el Govern, els sindicats i els empresaris ha fet que des de que es va començar a aplicar la reforma laboral (que va entrar en vigor el juliol de 2006), més d’un milió i mig de treballadors han canviat la precarietat per l’estabilitat.

El nombre de contractes indefinits ha augmentat en un 40%. Des de juliol de 2006 fins ara, s’han firmat 2.900.000 contractes indefinits. La meitat han sigut conversions de temporals a fixes. I vora 800.000 dels nous contractes indefinits els han firmat persones menors de 30 anys.

ELS TREBALLADORS AUTÒNOMS

Tres milions i mig de ciutadans han vist, per primera vegada, els seus drets reconeguts per la Llei de Treballadors Autònoms, equiparant-los a qualsevol altre treballador.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s