Noticia

No se la rutina que la gent té, però a mi m’agrada estar informada.

Normalment, llegeixo les seccions de política i informació general. No m’agrada llegir els succesos, per desgràcia ja els veiem a les noticies a la tele i ja en tenim prou de desgràcies. No us agradaria un dia estar mirant el Telenoticies o estar llegint un periòdic i no llegir res de mort d’una dona ens mans del seu company (perquè no es produixquera)? No us agradaria llegir o vore que ETA no existeix? No us agradaria vore o llegir que no mor ningú perquè li falto aliment? No us agradaria llegir o vore que no hi ha guerres?

A mi si que m’agradaria.

Bé, tota aquesta reflexió bé perquè avui com tots els dies he llegit les seccions de sempre. I no m’he parat el llegir la noticia del Levante que diu així: “La izquierda se apunta al mundo del blog“. No m’ha cridat l’atenció. Tinc, més o menys, controlat la gent del PSPV que té bloc personal, sobre tot, el de l’ex-ministre d’Administracions Públics i diputat per Castelló, Jordi Sevilla, però més els dels companys de JSPV. Samuel (tinent d’alcalde de l’Alcora i secretari general de l’A.L), Cristina (Secretaria General de JSPV Les Alqueries), Pedro Floro (Secretari General de JSPV Benicàssim), Javier Ares (Secretàri d’Organització de JSPV Castelló). I també la pàgina dels Socialistes de Morella (pàgina molt interessant que recomano a tots).

I pensareu si no has llegit la notícia com és que ara l’estàs comentant?. Doncs bé. He entrat al Calijoforum. Foro creat fa 4 o 5 mesos per Enrique Juan. I llegeixo: “El blog de un militan del Psoe destaca entre molts del partit,es el de Ruth”. Directament a llegir la noticia!!! I l’extracte és el següent:

Periódicamente, Sevilla publica comentarios y opiniones sobre diferentes aspectos de la vida. Además del blog del ex ministro, siete miembros castellonenses de Joventuts Socialistes del País Valencià, los cachorros del PSPV, si que han creado su propio blog, entre ellos, destaca el cuaderno digital de Ruth Sanz, una militante de los socialistas Càlig.

Que fort!!!!!!

***Només una coseta: rectificar que Jordi Sevilla, va ser ministre d’Administracions Públiques i no d’Industria com posa a la notícia

Bé, faig el que puc, però això de “destaca”. Si tu ho dius??

 

 

 

Anuncios

2 pensamientos en “Noticia

 1. Hola Fran!!!!

  Gràcies, però possiblement jo sóc la que tinc que donar gràcies a la gent que hem llegeix i al que més tinc que donar gràcies és a tu i a Floro, perquè si vosaltres no haguereu tingut bloc i jo no m’haguera aficionat a llegir-los segurament no haguera fet el meu.

  Molts besets!!!

  Pd: Vaig rebre el teu mail. Com diu una cançó de Presuntos Implicados. “… las palabras justas pero suficientes…”.
  Ja parlem.

  Adeu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s