L’amor del PP al Tribunal Constitucional

Ara fa uns minuts he sentit al Rajoy dir a les notícies en una roda de premsa que ha fet avui que Ibarretxe no pot seguir avant amb el seu pla perquè afecta a tota Espanya i les coses que ens afecten a tots els espanyols els decidim entre tots.

Hem quedo pensant… i la veritat té raó. Els espanyols (TOTS) cada quatre anys acudim a les urnes i votem als dirigents que volem que durant la legislatura prengen les decisions per nosaltres.  Jo vaig votar per a que Jordi Sevilla i Antonia García Valls foren els que decidiren per mi. Posiblement algú hem dirà que jo els votava també per convenciment polític, per ser militant del mateix partit polític (que també) però també perquè creia -i crec- en les propostes que el PSOE portava al seu programa electoral.  Jo vaig donar el meu vot a favor a la llei de dependència, a la llei d’igualtat, a la llei de violència de gènere, a la llei de matrimonis homosexuals, a la llei del sòl, a la derogació del Plà Hidrològic Nacional.

Ara fa qüasi 4 anys, el PP no va aconseguir els vots suficients per a governar i pareix que encara no s’hagi donat compte, que TOTS ELS ESPANYOLS que vam anar a votar vam decidir que és el que voliem. I si no estem contents el pròxim març ja ho direm on ho tenim que dir: A LES URNES.

Si dic que el PP està enamorat del Tribunal Constitucional és perquè aquest 4 anys l’ha estat intentant convertir en la tercera càmera de representació. Per al PP ara és Senat, Congrés i Constitucional.

La Constitució a l’article 66 diu:

1. Les Corts Generals representen el poble espanyol i són formades pel Congrés dels Diputats i el Senat.

 

2. Les Corts Generals exerceixen la potestat legislativa de l’Estat, n’aproven els pressuposts, controlen l’acció del Govern i tenen les altres competències que els atribueixi la Constitució.

Podeu seguir llegint la Constitució aquí 

 L’ha utilitzat per a recusar les lleis a les que ha estat en contra: Llei de matrimonis homosexuals, el Pla Hidrològic Nacional, la llei del Sòl,…

 Podeu llegir més fent clic aquí, aquí i aquí

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s