Congrés Federal de JSE

Els pròxims dies 20, 21 i 22 de juliol, els Joves Socialistes de totes les federacions tindrem l’oportunitat d’assistir a Madrid, al XXIII Congrés Federal de JSE per a elegir al que serà el nostre nou secretari general. Herick Campos, actual secretari general de JSE i membre de l’Agrupació de JSPV de La Vila Joiosa, deixa de ser militant (qüestions d’edat) i passa a ser col·laborador de l’organització.

El passat dissabte a Oliva vam tindre l’oportunitat d’elegir els delegats i les delegades, així com els convidats, que representaran als Joves Socialistes del País Valencià a aquest congrés.

La nostra delegació l’encapçala el mateix Herick Campos i el nostre secretari general, Victor Jimenez. De la provincia de Castelló anirem: Samuel Falomir, secretari general de JSPV de l’Alcora i des de fa uns pocs dies, tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme d’Alcora, Esther Lara, secretaria d’organitzció de JSPV de Les Alqueries, Miriam Caravaca, secretaria d’organització de JSPV de Vila Real, Roberto Redondo, secretari d’organització de JPSV de Xilxes i regidor, Javier Ares, secretari d’organització de JSPV de Castelló i jo mateixa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s