Demà és el dia

Bé, doncs si, demà és el dia. Demà es sabrà, per fí, qui serà l’alcalde de Càlig per a la legislatura 2007-2011.

Els que hem llegiu sabeu que els resultats a Càlig no van ser tan satisfactoris com l’Agrupació Local del Partit Socialista esperàvem. Les previsions que teniem ens donaven aquesta possibilitat, era la que menys esperàvem però és la que va sorgir de les urnes i és el que el poble a vollgut. Els resultats: 4-4-1.

Durant el temps que ha passat des de les eleccions al poble s’ha viscut un ambient enrarit per la incertesa de no saber qui estarà al capdavant de l’Ajuntament.

El dijous 1 de juny el PSPV vam celebrar una Assemblea per a tractar els resultats de les eleccions, fer la nostra valoració, els militants vam expresar la nostra opinió. El resultat d’aquesta assemblea el vaig posar aquí: va ser una nota de premsa on deiem ben claret que no s’anava a pactar amb ningú, si governem heu farem en minoria i si no a l’oposició (més es va pedre a Cuba!!!).

Es conegut, per la seua reiterada aparició a la premsa, que el PP i AEC han mantingut conversacions per a arribar a un pacte de govern i pareixia que aquest anava a tirar capavant però ahir va saltar la noticia: “Paralización en Càlig de las negociaciones PP-AEC“.

El cap de llista AEC i regidor electe va preguntar aquesta setmana al nostre candidat (i actual alcalde de Càlig) perquè no s’havia parlat en ells, perquè no s’havia intentat arribar a un acord de govern del nostre partit amb el d’ells. La resposta és molt fàcil, a pesar del que molts és pensen, el partit socialista no vol estar dirigint la política municipal per damunt de qualsevol cosa. Som un partit responsable, on les decisions es prenen en Assemblea i el que l’assemblea diu és el que es fa.

Demà sabrem el que passarà, però vaja per davant el que vam dir en la nostra nota de premsa:

… si arribat el moment, i com a partit més votat, governem, ho farem malgrat que siga amb minoria, dialogant en aquells aspectes on mantenim postures diferents.

Si, per pactes realitzats, no governem, acatarem la decissió i passarem a l’oposició, intentant dur a terme una política el més constructiva possible ja que des de l’agrupació socialista el que es preten és el millor per al poble de Càlig.

————————————————-

Jo estaré pendent del telèfon. No estarè present a l’acte de la toma de posessió de la nova corporació municipal.
El meu pare, que fins ara era tinent d’alcalde de Càlig, com va dir ja fa temps, ha estat 8 anys en la política municipal i després s’ho deixaria. Però va acceptar anar de cap de llista al poble de Torre d’En Besora, poble de l’interior, on el Partit Socialista no podían fer llista amb gent d’allí i on es va presentar junt a tres militants de pobles dels Ports.
A aquest poble encara es vota amb llista oberta, fent una creu a la casella del qui vols votar. Amb una abstenció del 41%, on només van votar 93 persones, va tindre 13 vots. Així que demà anem cap allà, per a que prenga possessió del nou càrrec de regidor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s