Nota de premsa PSPV Càlig

Aquí us poso la Nota de Premsa que l’Agrupació Local del PSPV- Psoe de Càlig vam publicar el dia d’ahir on expliquem que el proper dissabte 16 ens votarem a nosaltres mateixos a l’hora de la constitució de la nova corporació municipal.

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Càlig, una vegada analitzats i estudiats els resultats de les eleccions municipals i autonòmiques del dia 27 de maig, vol manifestar: que no pactarà amb cap partit polític a l’hora de constituir l’alcaldia.

Les raons que ens han fet prendre aquesta decissió són les següents:

  • El Partit Socialista ha estat el més votat a les urnes i ha rebut el suport i el recolzament d’un ampli sector de la població.
  • Respecte a l’Abocador, considerem que no hem modificat la nostra postura des de gener de 2004, on vam fer la primera moció contra la ubicació a la Partida la Bassa. Esta ha estat, és i serà la mateixa fins al final. No és un punt que puguem negociar perquè sempre l’hem defensat i recolzat.
  • Pel que fa a l’annexió de les finques, propietat de calijons, al terme de Cervere, no és un punt resenyat al programa electoral socialista perquè ja s’han iniciat els tràmits del procés d’annexió.
  • Respecte a les SAUS (Sól apte per a urbanitzar) previstes d’executar, contemplades al Pla General de 1989, va ser aprovat l’inici de la llarga tramitació per unanimitat al Ple de l’Ajuntament. Recordem que l’Ajuntament actualment està compost de populars i socialistes.
  • El punt on hi ha més divergències és el PGOU. El Grup municipal socialista de l’Ajuntament ja en va fer la presentació i es a obrir un termini per a presentar al·legacions. Al·legacions que, lògicament, s’estudiaran i analitzaran.

A més a més, aquesta agrupació socialista ha debatut i analitzat en profunditat aquest tema en assemblea general, celebrada el passat dijous, on cada militant ha manifestat les seues opinions al respecte.

Finalment, no podem ni hem d’obviar la confiança que militants i simpatitzants han dipositat en el nostre grup polític. Han manifestat democràticament la seua voluntat a les urnes i es mereixen el nostre respecte.

Per tot aixó, si arribat el moment, i com a partit més votat, governem, ho farem malgrat que siga en minoria, dialogant en aquells aspectes on mantenim postures diferents.

Si, per pactes realitzats, no governem, acatarem la decissió i passarem a l’oposició, intentant dur a terme una política el més constructiva possible ja que des de l’agrupació socialista el que es preten és el millor per al poble de Càlig.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s