Falten 4 dies!!!

Bé, estem a 4 dies de les eleccions i els 3 partits polítics que es presenten a Càlig ja han fet públic els sues programes electorals.

El programa socialista el podeu trobar en el nostre bloc i també al meu.

El PP ens presenta un programa amb 35 propostes de les quals 10 ja les estem portant a terme des de l’Ajuntament actual (governat per el PSOE). Després, cal dir-ho, que hi ha algunes propostes interessants.

De les que ja es fan des del Govern Socialista a l’Ajuntament, la que més em sorprent és la de “Terminar definitivamente la rehabilitación de la Torre”. Si el candidat del PP, com ell diu, fa 6 mesos que només té temps per a llegir actes de l’Ajuntament i no té temps per a res més deuria de saber que fa vora tres setmanes que ja han començat a fer les obres de rehabilitació de la Torre del S. XIII.

I la que més em sorprent és “restructurar las fiestas patronales, recuperando antiugas costumbres y tradiciones populares”. Quant va anar a la tele va dir que volia recuperar la Nit de Gala. I dic jo, però a quin món viu!!!! A Festes está la Nit de la Presentació, que és de Gala i el dia del Patró, que també es de Gala.

I després hi ha una cosa que no entenc. “Realizar las gestiones oportunas para conseguir la implantación del centro de día para las personas mayores” i “estudiar los trámites para crear un centro de DIA para la Tercera Edad”. No vos sona a lo mateix??? Doncs tenen només 34 propostes.

Bé, el PP també ha repartit una carta manuscrita del seu candidat on la frase final no té desperdici “Soy totalmente independiente, soy un hombre de palabra”. INDEPENDIENTE!!!! en una llista del PP on eres el cap de llista i on no figures com a independent??

L’AEC ens presenta un programa amb 21 propostes. Hi ha coses de les que diu que ja es fan, alguna cosa interessant i on puc destacar:

“Treballarem per a que la nostra siga una comarca unida, capaç de demandar:

  • Tren de rodalies fins Vinarós, parada d’ EUROMED a la comarca.
  • Liberación de la AP-7, la ampliación de la CV-135, de Sant Mateu a Benicarló i la Ctra. de Vinarós.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s