Fem entre tots una Cistella de Nadal Solidària

Així es diu la campanya que des del Consell de l’Estudiantat s’ha obert i que vol fer partícip a tota la comunitat universitària. Hi ha gent que te mancances i li fa falta la nostra ajuda.
A continuació poso el mail que s’ha enviat a tota la comunitat universitària:

Des del Consell de l’Estudiantat volem donar-te l’oportunitat que mostres la teua solidaritat amb els col•lectius més necessitats. Fem una crida a tota la comunitat universitària perquè us acosteu al Consell i aporteu productes nadalencs a fi que, entre tots, fem una gran cistella solidària de Nadal que entregarem el divendres 22 de desembre.

Podeu acostar-vos a partir del dilluns 11 fins al dijous 21 de desembre, de 9 h a 14.30 h.

En aquesta ocasió la beneficiària d’aquesta acció solidària és la “Residencia de las Hermanas de los Desamparados”. Aquesta és una residència que té caràcter substitutiu de llar, per la qual cosa es tracta fonamentalment de fomentar en ells l’esperit de família, a fi que se senten com a la seua pròpia llar, oferint un servei desinteressat, amb amor i afecte. La finalitat de la seua obra és l’exercici constant de la caritat, empara i assistència dels ancians pobres i desvalguts de més de 60 anys. Pot resultar un poc desfasat l’adjectiu pobre, perquè tots sabem que avui en dia tots tenen la seua pensió, però hi ha una altra classe de pobresa, com ara la falta de caritat dels seus, o perquè realment estan sols en la vida, abandó perquè el món es materialitza i es desentén d’ells, etc.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

Una salutació.

Entre tots…podem.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s