Un poc de tot

A França el Partit Socialista ja te candidata per a les presidencials serà Ségolène Royal, que va guanyar les primàries amb més del 60% dels vots. Vaig sentir-la parlar, mitjançant ITV-PSOE, a la Conferència política del PSOE del passat més de setembre i la veritat és que em va agradar el que contava.

Un altre fet que aquesta setmana hem pogut seguir per la televisió és l’inici del juí contra els etarres que van possar-li la bomba al cotxe al diputat socialista (en aquells temps, secretari general de les Joventuts del País Basc) Eduardo Madina. De tot el que hem pogut vore, jo em quedo amb aquesta frase:

Mis compromisos individuales y políticos siguen intactos.

El video del PP

El PP ha divulgat un video (enllaç amb la pàgina del PP, serà la primera, única i última vegada) on torna a relacionar la delinqüència amb la inmigració. I això no m’agrada. Hi ha gent bona i roïna a tots els llocs.
A més a més, algunes imatges que apareixen al video sobre violència als carrers van ocorrer durant el govern d’Aznar. Com ha dit Zapatero avui: estan fent autocrítica i qualsevol dia d’aquestos organitzen una mani contra la guerra d’Irak.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s