Donde dige digo, digo Diego

Avui és d’aquells dies en que penses: “gràcies a les hemeroteques per existir”.

En aquests cas, és un fet recent (15 dies com a molt) però segur que hi ha gent que no ho sap.

Últimament estem vivint a nostre territori (Espanya) una serie d’aconteixements que afecten molt negativament a la visió que els ciutadants puguem tindre dels nostres dirigents polítics.
Els casos de corrupció al món polític sorgeixen ara a la llum pública com si foren bolets a les muntanyes.

Primer que res dir que tota la gent que està en política no és igual. Que gent bona i roïna hi ha a tot arreu i als partits polítics també. No hem de pensar que pel sol fet de ser d’un partit ja se és un lladre. Però el que se que crec que fins ara (bé, millor seria dir que sempre) segons de quin partit polític ets eres més culpable o menys.

El cas més famós és el de Marbella. Tots sabem qui està a la presó, a qui han soltat,… gràcies al mitjans de comunicació.

Altres exemples més recents i que ens toquen més de prop és el cas de Catral (governat el PSPV) . On se incurria en infraccions urbanístiques al, suposadament, construir damunt un humedal. Que mira tu per on (i no és per defensar a ningú) Canal 9 tenia imatges aerees de la zona. O el cas de Cullera (governat pel PP) on les primeres declaracions de l’alcalde foren que el PGOU fou aprovat l’any 1995 pel PSPV. Però aprovar-lo és una cosa i desenvolupar-lo un altra.

L’últim cas és el del poble de Gran Canaria on 5 regidors del PP han sigut detinguts.

Però bé, aquesta entrada bé més referida per les declaracions que fa apenes dues setmanes feia la exministra Ana Pastor on deia que “los casos que conoce de cargos públicos ingresados en prisión, o que hayan presentado la dimisión en relación a supuestos delitos urbanísticos son del PSOE”.

I tot això, perquè ells tenen dos formes de medir: si ets del PP ets innocent fins a que estigues dintre de la presó; però si ets de qualsevol altre partit, al primer rumor tens que dimitir. I això senyors del PP no està bé.

També podriem parlar del Senyor Fabra, però com diu un company, serà millor deixar-ho estar no siga cas que ens tanquen el bloc.


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s