Claustre a la UJI

Avui s’ha celebrat el Claustre més important que es celebra durant l’any. I s’han aprovat les línies de govern de la Universitat Jaume I per al pròxim any.

Des de que Campus Jove formem part d’aquest Claustre (màxim òrgan de govern de l’UJI), i ja fa 5 anys, sempre hem aportat la nostra visió crítica però constructiva a aquestes línies de govern. Donant una alternativa a les coses que no creiem correctes. Avui no ha sigut menys i Richard, com a portaveu de Campus Jove al Claustre i Portaveu del Consell de l’Estudiantat, a fet la nostra valoració. Aquestes línies de govern han sigut aprovades per tot el claustre menys per 5 abstencions, dels membres de l’assosiació d’estudiants Alternativa.

No vaig a criticar la seua opció perquè és molt legítima, però el que m’ha extranyat és que no donaren cap opinió sobre les línies de govern possicionant el seu vot. Segurament, serà com l’any passat que no van obrir la boca al claustre però després si que van sortir a la premsa per a recriminar no se quines coses.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s