Joves en marxa. No et conformes

Estem a les portes de les eleccions municipals i autonòmiques. El proper 27 de maig, els ciutadants gaudirem de l’oportunitat d’utilitzar així l’arma democrática que ens pertoca: el vot.

Jo tinc clar el meu vot. Caminaria en contra meua si no estiguera del tot segura, però hi ha que convèncer a més gent, tan als joves com als més grans, hi ha que convèncer a les persones indecises, a aquelles que mai van a votar, als nostres amics o, inclús, als nostres enemics.

Jo, com a jove socialista que sòc, vull una altra forma de govern per a aquesta Comunitat, vull un govern que governo per a tots, un govern que tinga present les inquietuts dels joves (habitatge, educació, medi ambient, igualtat d’oportunitats, moviment social,..), vull un govern que mire pel futur dels valencians sense deixar-nos hipotecats, en definitiva, vull un govern, progessista i d’esquerres, socialista.

Els joves som el present i el futur de la societat i, per tant, tenim un gran poder de decissió les pròximes eleccions. El vot de milers de joves va fer que Jose Luís Rodriguez Zapatero fora el guanyador de les últimes eleccions generals i, per tant, l’actual President del Govern. I ara és el torn de que el vot dels joves valencians facen que hi haja un canvi al capdavant d’aquesta Comunitat, i que hi haja un govern socialista.

La tasca dels Joves Socialistes del País Valencià és donar a conèixer el nostre programa, des de la nostra visió jove i crítica, aportant alló que ens inquieta i, per tant, inquieta a la resta de joves.

Des de la Comissió Executiva Nacional ja em començat el treball:

Anuncios

3 pensamientos en “Joves en marxa. No et conformes

 1. A veure si em convences….jaja.

  Dues cosetes. És curiós com sempre estem lamentant-nos de que els joves “passen” de la política i desconeixen el que ocorre a la vida política quasi per complet, la qual cosa (xic de ciències que soc) implica una baixa capacitat de criteri polític…és més curiós encara que es diga que van ser precisament els joves que van donar la victoria a JLZP en el 2004…no queda bé, no? O es que ara de repent els joves estàn concienciats? O es que tots coneixíen perfectament el tema de la guerra d’Iraq com per a crucifixar tot el pensament de centre-dreta?…a mi em sona a creures el que veuen als mitjans de comunicació (per supost superimparcials sempre i sense interessos). Mmmmm….ja he tocat els nassos….discutim?? es que tinc monooooo

  La segona coseta es que escric açò i d’aquesta manera perquè així anime els comentaris, que ja saps que m’agrada donar-li canya per a que siga més divertit (ho fique ara per evitar agressivitats….:) )

  Bueno, vaig a dir una tercera…..quan anem a sopaaaaarrr!!!??????

  I una quarta…la iniciativa em pareix molt bona…jeje.

  Un beset rojeta.

 2. Hola Matías:

  No se perquè però al vore que tenia un comentari sabia que eres tu (jejeje). Bé, ho intentaré, d’ací al maig tinc uns quants messos.

  Es diu que els joves van donar la victoria a JLZP, perquè a aquestes eleccions l’index de participació dels joves va ser major que en els passades (estic buscant les dades, perquè les tinc en algun lloc. Si les trobo te les envio).

  Jo crec que hi ha dos coses a diferenciar:
  1. Els joves que “passen” de la política.
  2. Els joves que no van a votar.

  Crec que són dos coses molt diferents i que no són el mateix. La gent (i no només joves) passa de la política, però el dia de les eleccions va a votar. I això a lo millor, a una ciutat no ho pots vore, però als pobles menuts (de més d’un carrer ^-^) si que t’adónes deixes coses. De gent que no opina mai, que pareix que passa de tot, però que a l’hora de votar si que van.

  Crec que no es pot passar del tot de la política, que vullgues o no acabes assabentant-te de tot doncs per a això estan els mitjans de comunicació repetint les coses fins a la sacietat.

  Lo del sopar, per a quant vullgeu, jo agafo el cotxe i me planto a Castelló. No tinc problema.

  Seguim en contacte.

  Besets

 3. Gracies guapa! En el que dius també estic d’acord….ai mare!!!! estem d’acord en algo!!!! quina tragèdiaaaaaa!!!!! jajaja.

  A veure si ho menege, perquè si no s’aplaçarà tant que ja farem el sopar en els nostres fills….jeje.

  Besets!

  P.D. Que extrany que ningú no haja fet un comentari agressiu….que calmadet està tot…haurè de ser mes contundent que si no no hi ha diversió ;P

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s