Moció de censura (2)

Ahir es va celebrar la moció de censura al Molt Honorable President de la Generalitat i vaig tenir la possibilitat de seguir-lo gairebé tot.

Va començar a parlar Andrés Perelló (portaveu adjunt del PSPV a les Corts) i va fer una intervenció molt directa i molt clara. Fent clares al·lusions a l’absència del Molt Honorable. L’absència estava justificada perquè tal com van dir a Canal 9 (amb el cinisme que els caracteritza), ell estava complint amb la seua faena: explicar totes les carreteres que s’han fet a la provincia de València.

La intervenció de Joan Ignasi Pla també va ser contundent. Va exposar un programa de govern per als pròxims messos fins arribar a les eleccions del 27 de maig de 2007: un programa creible.

Tots us podeu imaginar com va acabar la moció per la majoria absoluta del PP, però el que compta és que aquestos senyors no han tingut més remei que escoltar el que se’ls volia dir.

Un dels temes tractats va ser la manipulació que fa Canal 9 de l’informació, la manipulació que els senyors del PP fan de la televisió pagada per TOTS els valencians. Però el que realment em va fer molta gràcia va ser quan el senyor Serafín Castellanos (portaveu del PP) va dir que per culpa dels socialistes la secció del TVE a la Comunitat Valenciana (País Valencià: SEMPRE SEREM PAÍS!!!) han vist disminuida la seua càrrega de treball. I jo li dic al bon home aquest vosaltres tampoc esteu fent molt per a que la TVE treballo. Si sou vosaltres els que no els dixeu treballar.

Un altre tema a destacar és el tema de Catral. Per als qui desconeixeu el tema dir-vos que la Generalitat Valenciana ha llevat les competències en urbanisme a aquest poble per la construcció de 1.300 vivendes en sòl protegit. Aquest poble està governat pel PSPV.
Primer que res dir que si una cosa està mal feta em sembla bé que s’intervingui; però el que no es pot fer es que només es faça a pobles governats per un partit polític.
Mireu sino aquesta noticia apareguda avui a Levante: Conflicto Urbanístico. Jo vaig a extraure les primeres línies:

Las 4.000 viviendas ilegales que el Ayuntamiento de Castelló y la Consellería de Territorio consienten en el humedal protegido de la Marjaleria triplican las 1.270 casas sin licencia detectadas en Catral, circunstancia que ha utilizado el Consell para quitar las competencias urbanísticas a un ayuntamiento gobernado por el PSPV.

Cadascú que jutge per si mateix que ja som tots prou grandets.

Anuncios

2 pensamientos en “Moció de censura (2)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s