Festes 2006 (1)

Potser les pròximes entrades al bloc siguen molt monòtones, però és el que viure els pròxims dies i hi ha que contar-ho.

Es pot dir que estem calfant els motors. Avui hem tingut el primer assaig amb les Reines i Dames i la cosa ha anat prou bé. Enguany, a comparació de l’any passat, hi han moltes dames: 16!!!! Així que tinc 3 vegades més feina i 3 vegades més probabilitat de quedar-me un altre cop sense veu.

A la Comissió som poca gent, només 8 (Almu, Juan, Jose Juaquin, Mª Teresa, Elodia, Manu, Vicent i jo) . Som una Comissió paritaria 🙂

La gent el que vol es tindreu tot preparadet i no fer res. Bé, això de no fer res és molt relatiu, el que fan és, com es sol dir, donar-li a la llengua, és a dir: criticar. I d’això si que en sap la gent.

Les primeres crítiques, que no seràn les últimes, han sorgit pel fet que a l’imprenta han errat en alguns detalls com pot ser ficar la fotografia d’un bou d’una de les Penyes del poble. I el més bó de tots que els de la Penya Els Amics, que són qui es podrien enfadar un poc ens han dit que no patisquem, que ells no s’enfaden.

Però a aquest tipus de coses ja estem acostumbrats. Per què si fora una crítica constructiva… però no.

Continuarà…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s