I és que damunt s’ho creuen

La setmana passada va tindre lloc el debat de la nació i no vaig fer cap comentari. Estava tan indignada que tot el que escribia resultava massa partidista. I si, ho sóc, però no m’agradava el que llegia. Avui el dia ens ha deixat algunes frases prou intrigants que si que vull comentar.

Com pot ser que un polític com Angel Acebes aseguro que “el proyecto político de ZP es el proyecto de ETA. Todo este proceso es producto del chantaje aceptado por el Gobierno”.
Una altra frase d’Acebes ha sigut “el PP va a hacer todo lo necesario para tratar de evitar la victoria del terrorismo”.

Això que significa, que dissabte van a una altra mani. Senyors del PP, vull dir-los que el que la gent del carrer volem es que s’acabo el terrorisme. I que ara per ara, no podem saber si aquest serà el procés definitiu al final del qual el terrorisme desapareixerà del nostre País, però el que tenim que fer és confiar amb qui ens governa i deixar que faça. Es que el que pareix es que estiguen esperant alçar-se un dia de dormir sentint que ETA a ficat una altra bomba i només per a donar-li la culpa a Zapatero.

L’altra l’ha dit la Sr. Presidenta de la Comunidad de Madrid que ha dit que sense el PP “Cataluña acabaría hundida en un régimen nacionalista-socialista en el que se impondría el pensamiento único” i, a més a més, la seua bonica boca a soltat aquesta frase “no se si decir que nos tratan como si fueramos judíos en la Alemania nazi”.

No fa falta que se’n vaiga a Alemania per a fer comparacions, aquí a Espanya molts eren tractats com a animals només per que defenien els seus ideals, per ser rojos. I no crec que fins ara ningú haja tractat així als polítics del PP.

Anuncios

8 pensamientos en “I és que damunt s’ho creuen

 1. Jajajaja!!!!

  Ho sentO (:P) pero em fa gràcia….la veritat es que Acebes cada vegada dòna més pena (com alguns més del PP i alguns més del PSOE) pero s’ha de fer el esforç de intentar tindre més perspectiva en estos temes. Pel fet de ser d’un partit no s’ha de perdre mai la idea de que potser al partit propi la manera que escollisquen de resoldre els conflictes no siga sempre la més adequada. De fet, potser alguna volta la cagada siga grossa, i s’ha de contemplar que això pot estar ocorreguent. No tinc massa temps per explicar les raons concretes per dir açò (hauré de seguir estudiant i sería massa llarg) però ja em coneixes i saps que soc prou crític amb tot, i que me la fot prou el partit que siga, que jo m’he de fer el meu propi partit…jeje. Per això em fa gràcia com es demonitza al contrari cada vegada que fa alguna declaració polèmica (que no es casual que utilitze aquestos termes….ho fan per supost sabent el efecte que tindrà, com nosaltres feiem tambè al Consell). Es com caure en la trampa que et fiquen. Al final pareix que siga un joc de pilotades dialèctiques…i no hauría d’ésser així.

  En fí, que a mi em pareix que les dos parts la estan cagant i prou…pero weno. Al cap i a la fi, el que te la metralleta a la mà no és que siga una persona massa raonable, i si li ve en gana fer un atemptat, crec que li la bufarà el que diga Acebes o ZP o qui siga……es penòs però es així.

  Al final m’he enrotllat massa….ho sentOOOOOO 😛

  Besets Ruth. Sort en els examensss!!

 2. Si jo no te dic que no (i que no servisca de precedent, jejeje). A mi també hi ha coses dels polítics del partit en que milito que no m’agraden gens. Però el que més rabia em va fer d’aquest comentari són les comparacions que es fan.

  Que som un poquet grans i ja podem entendre que hi ha coses que no es tindrien que dir, al igual que algunes comparacions no es tindrien que fer.

  Bueno, jo també me’n vaig a estudiar.

 3. ¿Ha pedido el PP perdón por el franquismo?.

  Ellos hablan de ruptura del consenso que se consiguió en la transición. Es hora ya, después de 25 años, de que se mire el pasado y se sepa todo. Todos tenemos derecho a saber donde tenemos a nuestros familiares enterrados.

  Saludos,

  Jaime

 4. Hola Jaime…..vamos con una batería de preguntas profundas:

  ¿Franco era militante del PP?
  ¿Existía la democracia en esa epoca?
  ¿No es el PP un partido político de la democracia?
  ¿Has tenido una experiencia de solapamiento espacio-tiempo traumática que te ha hecho confundir personas, ideas y lugares?
  ¿Debería pedir perdon un comunista a todos los rusos porque el partido comunista ruso les está haciendo pasar un hambre y pobreza del copon?
  ¿Debería pedir el nuevo gobierno de Irak perdon a los irakies por las atrocidades del anterior gobernante?
  ¿Es lo mismo se de derechas que ser Franquista, fascista o similares?

  La respuesta a estas y otras preguntas en el próximo programa, estén atentos a sus pantallas! 😛

 5. Hola, bueno no conec a Jaime (o si) però gràcies per llegir el meu bloc.

  Jo crec (o vull creure) que ell escriu aquesta pregunta fent-ho en contraposició a la d’Espe. I pel fet que alguns dels dirigents del PP sigueren dirigents de FRanco.

  Però bueno, no ho se.

  Reitero, com vaig escriure no se si a l’entrada o a la contestació que hi ha frases de tots els polítics que són molt malsonats o inclús podriem dir que van ser un error dir-les.

 6. Jeje……que nooooo. No et preocupes, si veus les hores a les que escric veuràs que es de nit quan descanse d’estudiar. Com no puc parlar amb ningú i no puc encendre la tele faig ronda pels blogs i pàgines freqüents.

  Per cert. Espe també dona pena. S’hauría de fer un bon reciclatge del centre-dreta pero ja, que si noooo….malo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s