Coses insòlites

Avui he fet una cosa molt poc normal en mi… vore les notícies en Canal 9. Tenia una raó, ahir es va començar el Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola i com algun conegut (els meus pares, jejeje) va anar a la inauguració de l’esdeveniment doncs mirava a vore si els veia.

Doncs el sorprenent ha estat una de les notícies que la televisió pública valenciana (eixa que paguem tots) ha donat.

La noticia venia a dir que des del Govern Central s’ha donat llum verda al trajecte del tren d’alta velocitat de València a Castelló (l’AVE) després de tres anys de paralització.

Ha eixit el senyor García Antón (em sembla que es diu així el Conseller d’Infrastructura) dient que des del Govern Central no havia predisposició a ajudar al País Valencià (ell ha dit Comunidad, però SEMPRE SEREM PAÍS), que feia tres anys que estava tot paralitzat i que en aquests tres anys els socialistes ho havien complicat més.

I jo em pregunto: tant de temps els sembla que ha passat des que el PSOE va guanyar les eleccions? Jo diria que l’altre dia celebràrem els dos anys de Govern de Zapatero.

Llavors, senyors del PP i senyors de Canal 9: no podrien informar millor o, millor dit, informar dient la veritat. Les incoherències com les d’avui demostren la poca objectivitat i credibilitat dels seus informatius.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s