Cap de Setmana mogut

La veritat és que aquest cap de setmana on regna Don Carnal el PP (PP i NNGG) s’ha lluït. Dos fets han fet que tots ens adonem de com són. Un d’ells, la desagradable campanya que NNGG de León anaven a llançar en contra de que es negocio amb ETA la seua fi. I el segon, i relacionat amb l’anterior, la TERCERA manifestació de la AVT contra la política del Govern davant del Terrorisme.
La campanya de NNGG:
Mare, quan ho vaig veure no donava crèdit, no m’ho podia creure. Aquests niñatos d’on ixen, i aquests son dels que van a Missa?
Per l’amor de Deu on arribarem?. Aquest país no canvia mai o que?.
Divendres estava al programa de TV3 el Club, Santiago Carrillo i va dir, més o menys, (no se les paraules exactes, però es va referir a això) que: “el veritable perill per a aquest país es produirà quan, nosaltres els quals vam fer la guerra no estiguem ací. Ningú que haja viscut la nostra guerra civil voldrà que es repetisca.”.
I resulta que ara tenim dues generacions de polítics del PP que no coneixen la guerra civil i les seues conseqüències, i que estan obrint perillosament el debat del guerracivilisme (aquesta paraula no se si existeix, però me la invento). El va començar irresponsablement, Aznar per a arribar al poder i ho ha continuat Rajoy quan ha eixit, democràticament, del poder. Aquest debat o el que siga, i és de lo més sorprenent, es propicia i s’ovaciona des d’una emissora que és de l’Església Catòlica, no es deuria des d’Església promoure la Pau i la Concòrdia?.

La manifa de l’AVT( i el PP)
La pregunta que me faig i que segurament molta més gent s’està fent en aquest moment es: QUANTS MORTS MÉS SERAN NECESSARIS PERQUÈ EL PP I LA AVT VULGUEN LA PAU?
Segons ells la diferència que existeix entre aquesta vegada i l’anterior és que abans ETA estava en treva. Jo prefereixo una treva no declarada però que a canvi no hagen morts. I portem TRES ANYS sense. I jo més aviat diria que el qual s’ha quedat SOLET aquí és el PP, perquè tots els altres partits donen suport el PSOE. Sereu 10 milions (tinc uns seriosos dubtes que seguiu sent eixa xifra) però la resta del país que va votar sumen més de 15. Que detalle més ximple, no?
No entraré a comentar le ball de xifres al respecte dels assistens a la mani.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s