Estic farta dels del PP

Estic farta!

Avui, no se perquè (si que ho se: mirar post anterior) m’he alçat en el dia tort i tal com va passant el dia va a pitjor.

Sóc una persona que m’agrada molt estar informada. Tots els dies visito dos o tres vegades les webs de la Cadena Ser, Informativos Telecinco, Levante, El Periodico Mediterraneo.

Ara fa un ratet he seguit la meua rutina habitual de visitar totes aquestes pàgines i m’he trobat notícies que em fan sortir de polleguera.

Com pot ser possible, que el cap del partit de l’oposició del Govern solto aquesta frase:

“Se está haciendo con el castellano lo que Franco con el catalán”.

Però, aquest home en quin país viu, els del PP en quin país viuen,… Es que arriba un moment que penso que aquesta gent no viu al mateix país que jo, ni al mateix continent, ni al mateix planeta,… si de cas viuen a una altra galàxia però ven llunyana.
Després surt l’altre … , no se com cridar-lo, i acusa a Zapatero de “estar más cerca de ETA que de las víctimas”. Zaplana a vore si t’assabentes que, el que volem tots és que s’acabo ETA, no tornar a parlar de noves víctimes, volem viure en PAU. El que el fot a vostè i al seu partit és que altres puguen acabar amb ETA.

Altra noticia a la pàgina de la Ser és que un director d’un col·legi de Cadiz reparteix als seus alumnes el formulari del PP contra l’Estatut. On acabarem. I encara diu que ho feia a títol personal. Per favor que Deu ens agafe confesat.

Ara passo d’aquesta pàgina a la de Informativos Telecinco i ja no se si riure o plorar, esta gent del PP DEFINITIVAMENT s’han begut l’enteniment o que? Els de Salamanca, els del PP de Salamanca segueixen fomentant el anticatalanisme. Senyors i senyores del PP d’aquesta bonica ciutat a la que segurament molts catalans no visitaran els pròxims anys, facen el favor de recapacitar.
Resulta que havien demanat diners al ministeri d’Habitatge i que no els han donat la subvenció, però critiquen que si que s’han destinats diners per a Catalunya. Ells volien rehabilitar els barris de El Carmen i Pizarrales i els catalans el del Carmel. Però la mateixa setmana, el PP de Catalunya denuncia que el Govern no dedicava tants diners com havia promès per a la rehabilitació del Carmel. Senyors… com quedem?. Que han estat uns quants anys governant aquest País, i alguns d’ells amb soport de forces polítiques catalanes!!!

Parlant d’ETA voldria comentar una altra cosa. Ara que es parla tant del procés de PAU, de que el Govern no té que parlar amb ells,… Els periodistes fiquen la mà a les hemeroteques i trauen documents que dixen als del PP, com se sol dir, amb el cul a l’aire:

“Durante el primer Gobierno presidido por José María Aznar, ETA decretó una tregua que fue del 16 de septiembre de 1998 hasta el 28 de noviembre de 1999. En ese periodo, un total de 42 presos de la banda terrorista fueron trasladados a centros penitenciarios del País Vasco y Navarra. Además, se acercó a casi un centenar de internos de ETA a prisiones de provincias limítrofes con Euskadi o bien desde Canarias a centros de la Península”.

“Excarcelaciones de etarras entre 1996 y 2004, durante los gobiernos del PP. En ese periodo salieron de la cárcel 64 presos de ETA con condenas de 30, 25 y 20 años, por efecto de la acumulación de penas. Se trata de un total de 64 presos de ETA, cuyas ‘condenas acumuladas’ suponían 30 años (56 casos), 25 años (6 casos) y 20 años de prisión (2 casos), que alcanzaron al libertad antes de cumplir estas condenas mientras gobernaba el Partido Popular y ocupaban el Ministerio del Interior, sucesivamente, Jaime Mayor Oreja, Mariano Rajoy y Ángel Acebes”.

Ja que no van fer res per la Recuperació de la Memòria Històrica d’aquest país, facen el favor de mirar les hemeroteques.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s