Conferència Política del PSPV

Ja he arribat a casa. Després d’haver estat tot el cap de setmana al Palau de Congressos a València a la Conferència Política del PSPV ja he arribat a casa. I, en resum, es pot dir que ha estat bé.

Quant arribem ens acreditem i llavors, el primer entrebanc, ja estic acreditada. José Antonio (secretari d’organització) ja ens ha acreditat a tota la delegació de Joves Socialistes i s’havia quedat a les 10 per a repartir-les, però fins a vora les 11 no arriben les acreditacions.

Entrem al plenari i reservem tres files per a la delegació de JSPV. Intervé en primer lloc Vicent Sarrià (Secretari d’organització del PSPV) i fa la proposta de la Mesa i és la presidenta Glòria Calero (Alcaldessa de Sagunt) i Víctor Jiménez (Secretari General de JSPV) també hi forma part. A continuació pren el torn de paraula Isabel Escudero (Vice-secretària del PSPV), després Jordi Sevilla (Ministre d’Administracions Públiques) i per últim José Blanco (Secretari d’Organització del PSOE).

Com anècdota de la jornada es pot comentar el fet que Jordi Sevilla ens comentava que el PP estava contraprogramant el bateig de l’infanta Letizia (???????), tot els presents ens rèiem pareix que Jordi se n’adona però ell continua.

Acaben les intervencions i es constitueixen les comissions. Estic a la Comissió 3: desenvolupament més sostenible. Ve Jose Antonio i em comenta que sóc la portaveu de JSPV a aquesta comissió. Uuuffff!!! Quina temor. Ara mateix no se ni que tinc que defendre, no se si hem fet esmenes. Anem a la comissió Vicent, Carles Pichel, David de Calp i jo. No teníem cap esmena així que no he tingut que intervenir.

Agueda estava a la comissió 4 i a les 6 ja havia acabat, jo acabo a les 7. Anem a l’hotel deixem les coses a l’habitació i anem a berenar (qui bo que estava). No sabem on soparem, ja una comissió, la 1, que a les 9.30 encara no havia acabat. Anem a l’habitació i ens posem a vore les noticies per a vore que diuen i a C9 trauen una noticia i surtim en un primer plànol (Raquel Fernandez, Ruben Alfaro i jo).

Al final a les 10.30 acabem sopant a un Burger King. Després festa a la seu de l’agrupació local de JSPV al carrer Pelayo. A les 2 agafem un taxi per anar a dormir, que demà ve Zapatero i tenim que estar allí prompte o no podrem entrar.

Avui hem arribat a les 10 i ens han dit que fins a les 10.30 no obririen el plenari. Comença tot amb més de mig hora de retràs (coses del partit) L. Uffff, no sabem per on arribarà Zapatero. Finalment el fan entrar per una porta lateral perquè hi ha massa gent i no podria passar.

Ha estat molt bé la intervenció de Zapatero, ens a tornat a mostrar el sentit de l’humor que té i el seu “talante”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s