Ja ha acabat el 2005. Any del IV Centenari del Quixot

Ja fa 6 dies que ha acabat l’any 2005 i ara és el moment de fer balanç. Un any que ens ha deixat, al meu modest punt de vista, algunes noticies i alguns fets interessants o si volem dir-ho d’un altra forma, alguns fets que a principi d’any no els haguerem ni imaginat.

Un any que ens ha deixat l’Oscar per “Mar Adentro”, la no l’elecció de Madrid per als Jocs Olímpics del 2012, el naixement de Leonor, la mort de Juan Pablo II, els atemptats a Londres, Fernando Alonso ha guanyat el campionat mundial de Formula 1, l’arribada i la devastació dels huracans Katrina, Rita, Wilma,…, Pedro Alonso ha descobert una vacuna contra la malària (aquest l’he llegit per Internet, jejeje).

A l’àmbit polític, podem dir que Touriño és el President de la Xunta, que va guanyar el si al Referèndum de la Constitució Europea, Liberia té una presidenta de Govern, l’aprovació de la llei de matrimoni entre persones del mateix sexe (187 vots a favor, 147 vots en contra i 4 abstencions), l’Estatut de Catalunya, el mig Estatut del País Valencià (encara que després del “nostre” estatut diu que es té que dir Comunitat Valenciana”) (SEMPRE SEREM PAÍS), les “manis” de l’església i del PP contra tot el que aprova el PSOE, la LOE,…

Per a acabar el repàs de l’any dos oracions que m’han fet gracieta. La primera de Bush a Condoleezza Rice (me penso que ho he escrit bé): Think I may meet a bathroom break? Be this possible.

La segona és de l’Esperanza Aguirre sobre l’OPA entre Endesa y Gas Natural: “le sabe mal que la sede de una empresa eléctrica se traslade fuera del territorio nacional” (Catalonyia is not Spain?????????).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s